نظارت دقیق بر طرح‌های واگذاری زمین ضروری است

0
۰
(۰)

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا افلاطونی، رئیس سازمان امور اراضی کشور صبح امروز در دیدار با رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور، گفت: آموزش و مدیریت فعالیت‌های کارشناسان نظام مهندسی کشاورزی در جهت نظارت بر اجرای طرح‌های واگذاری و صدور مجوزهای تغییر کاربری اراضی ضروری است.

وی اظهار کرد: آموزش کافی باید به کارشناسان سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در استان‌ها ارائه شود تا نظارت‌ها هم به درستی انجام گیرد.

وی تأکید کرد: لازم است نظارت بر طرح‌های واگذاری و مجوزهای تغییر کاربری اراضی به درستی و به موقع انجام شود تا شاهد انحراف از طرح مصوب نباشیم و طرح‌ها به موقع و براساس طرح مصوب اجرا شود.

حجت‌الله علی‌محمدی، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی نیز در این نشست گفت: اعتقاد داریم آموزش و نظارت بر فعالیت کارشناسان لازمه اعمال نظارت درست بر طرح‌ها است.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Leave A Reply

Your email address will not be published.