کاهش و افزایش قیمت اقلام خوراکی در تیر ماه

0
۰
(۰)

به گزارش خبرگزاری مهر، در تیر ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات

در این گروه، اقلام شیرینی خشک با ۲.
۳ درصد و رشته آش با ۲.
۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام گوشت گوسفند با ۳.
۳ درصد و گوشت گاو یا گوساله با ۱.
۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ ماشینی با ۰.
۳- درصد است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ۲.
۷ درصد و دوغ پاستوریزه با ۲.
۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به تخم مرغ ماشینی با ۱.
۹- درصد و روغن نباتی جامد با ۰.
۴- درصد است.

میوه و خشکبار

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با ۲۷.
۷ درصد، "سیب" با ۲۰.
۹ درصد و "هندوانه" با ۱۳.
۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "هلو" با ۲۳.
۵- درصد می‌باشد.

سبزیجات و حبوبات

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هویج فرنگی با ۲۱.
۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به بادمجان با ۱۳.
۶- درصد، پیاز با ۵.
۶- درصد و سیب زمینی با ۵.
۲- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر با ۶.
۰ درصد و قند با ۵.
۹ درصد است.

برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Leave A Reply

Your email address will not be published.