۱۱۲ طرح عمرانی بهداشتی خدماتی و کشاورزی در فارسان افتتاح شد

0
۰
(۰)

به گزارش خبرنگار مهر، هادی صالحی صبح شنبه در مراسم افتتاحیه طرح‌های عمرانی شهرستان فارسان اظهار کرد: برای بهره‌برداری از این تعداد طرح اعتباری بالغ بر ۹,۰۰۰ میلیارد ریال تأمین شده است.

وی تصریح کرد: از کل طرح‌های به بهره‌برداری رسیده همزمان با دهه مبارک فجر امسال در شهرستان فارسان ۱۰۵ طرح به بهره‌برداری رسیده و بقیه نیز شامل ۷ طرح هم کلنگ زنی شده است.

فرماندار فارسان گفت: با بهره برداری از این طرح‌ها برای ۳۷۰ نفر شغل ایجاد شده است.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از این طرح‌های به بهره برداری رسیده سال‌ها بود نیمه کاره رها شده بود که با تأمین اعتبار در دولت سیزدهم در دهه مبارک فجر امسال افتتاح شده است.

صالحی افزود: با بهره برداری از این ۱۱۲ طرح خدمات رسانی به مردم و عدالت گستری در مناطق کمتر برخوردار براساس فرمایش مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب اسلامی رنگ و بوی عملی به خود گرفته است.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Leave A Reply

Your email address will not be published.