پوریا شهسواری در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور تعدیل عرضه و تقاضا و توزیع زیر قیمت بازار، تأمین و توزیع گوشت قرمز گرم گوساله از امروز سوم اسفندماه در ۳۲ نقطه از سطح شهر سنندج آغاز شد.
وی افزود: این طرح به همت اتحادیه دامداران و اتحادیه قصابان شهرستان سنندج و به مناسبت فرا رسیدن ایام ماههای مبارک شعبان و رمضان انجام گرفته است.
شهسواری خاطرنشان کرد: توزیع هفتگی ۵ تا ۱۰ تن گوشت گرم با ۳۰ درصد زیر قیمت مصوب انجام میشود.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اضافه کرد: گوشت تنظیم بازار در واحدهای قصابی با نصب بنر و تحت نظارت بازرسان انجام خواهد شد.