توزیع ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار لیتر سوخت در واحد های کشاورزی اسلامشهر

0
۰
(۰)

مسعود ایلکا در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در راستای حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در هفت ماه سال جاری بیش از دو میلیون و ۶۰۰ هزار لیتر سوخت نفت گاز یارانه ای به واحدهای مرغداری، گل و گیاه و صاحبان ماشین آلات و ادوات کشاورزی در این شهرستان توزیع شد.

ایلکا گفت: این مقدار سوخت توزیعی با هماهنگی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی شهرستان تحویل بهره برداران شده است.

مدیر جهاد کشاورزی اسلامشهر عنوان کرد: به منظور توزیع عادلانه سوخت در بخش کشاورزی بازدید مستمر از مخازن نگهداری سوخت انجام می‌پذیرد.

وی افزود: بدنه مخازن سوخت باید به طور مرتب بازدید شده و از سالم بودن و عدم نشتی اطمینان حاصل شود و هر گونه نشتی شیر یا اتصال نیز سریعاً باید برطرف شود همینطور کشاورزان اقدام به مدرج کردن بدنه مخازن جهت اطمینان حاصل نمودن از میزان سوخت تحویلی و باقیمانده سوخت در مخازن کنند.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Leave A Reply

Your email address will not be published.