نماد سایت پایگاه خبری گل تازه

توصیه ‌های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی

4616468

به گزارش گزاری مهر، ‌های آب دار، و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید.

از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز شود.

میوه‌های آب دار مانند ، ، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت مانند پتاسیم، س و منیزیم هستند، به حفظ تعادل آب و الکترولیت‌های بدن کمک و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری می‌کنند.

مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بید مشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه می‌شود.

نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور هستند و موجب از دست دادن آب بدن می‌شوند، در فصل گرما و تابستان توصیه نمی‌شود.

به این خبر امتیاز دهید
خروج از نسخه موبایل