حمایت دولت از تولیدکنندگان داروهای دامی ضعیف است

0
۰
(۰)

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ویشته ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران در حاشیه مراسم تقدیر از فعالان نمونه بخش داروهای دامی استان سمنان با بیان اینکه واکسن‌های طیور بیشترین میزان واردات کشورمان در بُعد داروهای دامی را شامل می‌شود، بیان کرد: امیدوار هستیم که بخش خصوصی بیشتر در زمینه واکسیناسیون طیور سرمایه گذاری کند تا از واردات داروهای دامی در این بخش بی نیاز شویم.

وی با بیان اینکه در زمینه تولید داروهای دامی کمبودی نداریم و امکان تولید داروها در کشورمان وجود دارد، افزود: مشوق‌هایی برای تولید کنندگان داروهای دامی به خصوص در حوزه وزارت جهاد کشاورزی و صمت وجود دارد تا بتوانیم در تولید کننده داخلی ایجاد رغبت کنیم.

معاون دامپزشکی کشور با بیان اینکه روند جذب سرمایه گذار و همچنین حمایت از تولید کنندگان داخلی در زمینه تولیدات داروهای دامی قدری ضعیف است، تاکید کرد: ما امروز مشکل تخصیص ارز برای داروهای دامی داریم که به خصوص در ماه‌های اخیر با تأخیر هایی روبرو شد.

ویشته خواستار پیگیری مسئولان در زمینه تخصیص ارز مرتبط با داروهای دامی شد و بیان کرد: تأخیر در تخصیص ارزهای مورد نیاز واردات داروهای دامی برای فعالان این بخش مشکلاتی را ایجاد کرده است.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Leave A Reply

Your email address will not be published.