به گزارش خبرنگار مهر، مجید رضا پاکاری ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش ۲۵ درصدی برداشت میوه از باغات استان بیان کرد: بیش از ۱۰۰ هزار تن انواع مختلف میوههای هستهدار شامل هلو، شلیل، شفتالو، زردآلو، آلو گیلاس، آلبالو و گوجه باغی از ۹ هزار هکتار باغات فارس برداشت شده است.
وی اضافه کرد: یکی از دلایل افزایش ۲۵ درصدی برداشت میوه از باغات استان فارس کاهش سرما زدگی باغات بوده است.
پاکاری اضافه کرد: سایر محصولات مانند گوجه باغی، گیلاس و آلبالو نیز بهصورت مخلوط با سایر درختان یا در حاشیه باغهای اصلی برداشت میشود.
مدیر امور باغی استان فارس اضافه کرد: دیگر محصول مهم استان زردآلوی قیسی است که در شهرستانهای «آباده، اقلید، استهبان، شیراز سپیدان، مرودشت و جهرم» تولید میشود.
وی افزود: بهطورکلی مهمترین مناطق تولید انواع میوههای هستهدار در استان فارس، شهرستانهای «سپیدان، بوانات، سرچهان، آباده، خرم بید، اقلید، شیراز، کوار، داراب و استهبان» است.