محمد علی جوادی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طرح ملی شهر مولد کشاورزی حدود یکی سالی است که اقدامات بسیار خوبی هم در عرصه مطالعاتی و هم در عرصه عملیاتی و اجرایی برای آن انجام شده است.
وی اضافه کرد: مصوبه دفتر معاون اول رئیس جمهور را مبنی بر ایجاد پنج شهر مولد کشاورزی در سواحل جنوب کشور داشتیم که ۶۰ نقطه شناسایی اولیه انجام و شاخصگذاری شد و در نهایت به پنج نقطه برای اجرای فاز اول شهرهای مولد کشاورزی رسیدیم.
قائم مقام قرارگاه تحول، نوآوری و پیشرفت وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: بر اساس ظرفیتهای استان بوشهر اولین نقطه شهر مولد کشاورزی را در منطقه دلوار به عنوان شهر دلیران کلنگزنی کردیم و سپس اقدامات اجرایی و اخذ مجوزهای لازم را دنبال کردیم.
وی افزود: در حال حاضر در حال شروع عملیات اجرایی در این شهر هستیم و با حمایتهای خوبی که در استان و در وزارت جهاد کشاورزی و معاون اول رئیس جمهور صورت گرفته اقدامات با سرعت در حال پیشرفت است.
جوادی بیان کرد: پیشبینی میکنیم با همین روال فاز اول این طرح که بهرهبرداری از ۲۰۰ واحد خانه در شهر مولد کشاورزی است را سال آینده افتتاح کنیم.
وی ادامه داد: علاوه بر شهر مولد کشاورزی موضوعات دیگری را نیز در استان بوشهر به صورت پایلوت انجام میدهیم که میتوان به نوسازی و بهسازی طرحهای پرورش میگو اشاره کرد.
قائم مقام قرارگاه تحول، نوآوری و پیشرفت وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: برای افزایش بهرهوری باغات خرمای استان بوشهر نیز برنامههای مهمی را پیش رو داریم.
وی از مدیریت طرحهای آبخیزداری و آب و خاک با هدف تحول در تولید محصولات کشاورزی خبر داد و گفت: در حوزه امنیت غذایی هم شهر مولد کشاورزی نقش مهم خواهد داشت و شاهد تحول بزرگی خواهیم بود.
جوادی اظهار داشت: استفاده از فناوریهای نوین نقش مهمی در عرصه کشاورزی دارد که تاکنون به خوبی از این ظرفیت استفاده نشده است ولی ما در قرارگاه بر توسعه فعالیتهای دانشبنیان تمرکز داریم و کارهای خوبی انجام شده است.
وی از شناسایی ۷۰۰ پروژه در این حوزه خبر داد و بیان کرد: ۸۰ تیم دانشبنیان در این زمینه ساماندهی شده است و تاکنون ۴۰ پروژه حائز شرایط اقتصادی برای اجرای طرحهای فناورانه در حوزه کشاورزی شده است.