مدل مدیریت کشاورزی نیازمند جراحی است

0

به گزارش نگار مهر، بابک مؤمنی پیش ازظهر شنبه در کارگاه ی کاربرد هوش مصنوعی در بخش مازندران گفت: همه بخش کشاوی باید خود را برای استفاده از هوش مصنوعی در این بخش آماده کنند.

وی با بیان اینکه خروجی جلسات و کارگاه‌های آموزشی باید تسهیل در خدمت به بهره‌برداران بخش کشاورزی باشد، افزود: نتایج فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی باید در عرصه تولید کشاورزی مشهود و قابل احساس باشد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: کار تحقیقاتی زمانی سودمند است که مشکلی از مشکلات کشاورزی استان را برطرف کند.

مؤمنی با اظهار اینکه در آینده با توجه به افزایش جمعیت، شاهد کاهش سطح کشت محصولات کشاورزی و افزایش نیاز غذایی خواهیم بود، افزود: حفظ زمین و افزایش بهره‌وری زمین‌های زراعی و باغی مهمترین وظیفه و رسالت بخش کشاورزی است.

وی بیان داشت: نسل جدید زمانی به کشاورزی رغبت نشان می‌دهد که کشاورزی با و جهش علمی همراه باشد و از کشاورزی سنتی و معیشتی فاصله گرفته و به کشاورزی ی برسد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با انتقاد از تحقیقاتی که فقط روی کاغذ می‌مانند و کاربردی نمی‌شوند، تصریح کرد: پایان نامه‌ها و موضوعات تحقیقاتی باید وارد عرصه اجرا شود و نتایج تحقیقات مشهود باشد ومدل مدیریت کشاورزی و انتقال یافته‌ها به عرصه‌های تولیدی نیاز به جراحی عمیق دارد.

مؤمنی دلیل عدم رغبت مسؤولان به امور پژوهشی و تحقیقی را محسوس نبودن نتایج کارهای پژوهشی و تحقیقاتی در عرصه اجرا دانست و گفت: اگر نتایج کارهای تحقیقاتی برای بخش اجرا مؤثر و ملموس باشد شاهد افزایش تقاضا از طرف مدیران اجرایی برای امور پژوهشی و تحقیقاتی خواهیم بود.

وی تأکید کرد: همه امور کشاورزی باید به مردم واگذار شود و پای دولت از این فعالیت‌ها کوتاه شود تا اداره این امور بر عهده اتحادیه‌های توانمند این بخش باشد.

مؤمنی گفت: کشت قراردادی و شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی باید از طریق اتحادیه‌های این بخش انجام شود و روند همه امور شفاف باشد.

به این خبر امتیاز دهید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.