به گزارش خبرگزاری مهر، در بهمنماه ۱۴۰۲، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بهشرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام شیرینی خشک با ۲.
۴ درصد، رشته آش با ۱.
۳ درصد و ماکارونی با ۱.
۳ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به برنج ایرانی درجه یک با ۱.
۰- درصد است.
گوشت قرمز و سفید و فرآوردههای آنها
در این گروه، اقلام ماهی قزلآلا با ۳.
۲ درصد، گوشت گوسفند با ۲.
۹ درصد و کنسرو تن ماهی با ۲.
۰ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ ماشینی با ۵.
۴- درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ۹.
۳ درصد و کره پاستوریزه با ۱.
۱ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با ۱.
۵- درصد، روغن مایع با ۰.
۷- درصد و پنیر پاستوریزه با ۰.
۱- درصد است.
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به خربزه با ۳۸.
۸ درصد، انار با ۵.
۷ درصد و کشمش پلو با ۵.
۰ درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به پسته با ۱.
۱- درصد و موز با ۰.
۶- درصد است.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به خیار با ۴.
۲ درصد، لوبیا قرمز با ۲.
۰ درصد و عدس با ۱.
۸ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به گوجه فرنگی با ۳۵.
۹- درصد، کدو سبز با ۶.
۴- درصد و بادمجان با ۵.
۰- درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سس گوجه فرنگی با ۲.
۳ درصد و سس مایونز با ۱.
۱ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به قند با ۰.
۳- درصد است.
بهمن ماه ۱۴۰۲، از ۵۳ قلم خوراکی منتخب در نقاط شهری، تعداد ۲۰ قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطهای نقاط شهری کشور (۳۶.
۲ درصد) داشتهاند.