پیشرفت در بخش کشاورزی لرستان نیازمند بهره‌وری است

0

به گزارش نگار مهر، سید عماد شاهرخی امروز چهارشنبه در ستاد زراعت لرستان، اظهار داشت: باتوجه‌به تجربه‌های ما قبل، برنامه‌ریزی مدونی برای ستاد زراعت استان صورت‌گرفته است به‌گونه‌ای که جلسات به‌صورت مستمر و مداوم برگزار و مسائل و مشکلات ستاد زراعت به‌صورت مرکز به مرکز و بنا به برش شهرستانی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با مدیریت وزارت جهاد ، اجرای برنامه‌ها در سطح ملی و استانی و شهرستانی، در دو سال گذشته در دولت سیزدهم، کمترین چالش و مشکل در حوزه اقدامات زراعی را داشته‌ایم.

ثبت رکورد خرید ۵۳۰ هزار تن در لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاوی لرستان، ادامه داد: با تأمین و به‌موقع، توصیه‌های کارشناسان، اجرای دقیق برنامه‌ها و… از خرید ۱۲۳ هزار تن گندم در سال ۱۴۰۰ به بیش از ۵۳۰ هزار تن گندم رسیده‌ایم که در تاریخ کشاورزی لرستان بی‌سابقه است.

شاهرخی، تصریح کرد: در حوزه دانه‌های روغنی سال قبل سه برابر سال زراعی ماقبل، سطح زیر کشت داشته‌ایم و در هدف‌گذاری امسال به دنبال این هستیم تا میزان سطح زیر کشت ارتقا یابد.

وی گفت: طرح جهش تولید در زارها از راهکارهای مهم برای تأمین امنیت غذایی و فرصتی مناسب برای افزایش بهره‌وری و تولید در بخش کشاورزی است که همه ما باید با مشارکت و تعامل آن را توسعه دهیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، بیان کرد: طرح جهش تولید یکی از طرح‌های مهم و مؤثر مقام معظم رهبری در بخش کشاورزی و کشور است، گفت: از سیاست‌های مهم مقام معظم رهبری در توسعه بخش کشاورزی اجرایی‌شدن طرح جهش تولید در دیمزارها است که بی‌تردید با توسعه و تحقق آن شاهد توسعه بخش اقتصادی و اشتغال پایدار خواهیم شد.

شاهرخی در ادامه به هم‌افزایی و تعامل بیشتر ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و سازمان جهاد کشاورزی لرستان در راستای توسعه طرح جهش تولید در دیمزارها اشاره کرد و گفت: طرح جهش تولید یک طرح مشترک بین ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و سازمان جهاد کشاورزی در لرستان است که به‌صورت مشارکتی و هم‌افزایی دو دستگاه این طرح در حال اجرا و توسعه است.

سیر صعودی طرح جهش تولید در دیم‌زارهای لرستان

وی تصریح کرد: این دیدگاه باید مدنظر همه ما باشد با برنامه‌های مستقل و جداگانه این طرح محقق نخواهد شد، البته تاکنون هماهنگی‌ها و تعاملات خوبی بین دو دستگاه وجود داشته و همین امر باعث شد در سال گذشته ما از رتبه چهاردهم به رتبه سوم کشوری در حوزه طرح جهش تولید برسیم که این موفقیت محصول همین ارتباطات مؤثر بین دو دستگاه است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، افزود: تلاش مجموعه سازمان جهاد کشاورزی لرستان نیز بر این است تا علاوه بر تثبیت رتبه سوم در اجرای طرح جهش تولید، بتوانیم آن را ارتقا دهیم.

شاهرخی، اظهار کرد: بنابراین سیر صعودی که شروع شده است؛ ولی لازمه آن این است که بر اساس طرح تحول، این رکوردها را تثبیت و آنها را ارتقا دهیم.

وی عنوان کرد: آغاز طرح تحولی اقدامی در استان در حوزه کشاورزی است که در کمتر استانی شاهد آن خواهیم بود، در اجرای این طرح همکاران در ۶۰ نقطه همگن نمونه‌گیری انجام داده‌اند که کار بسیار دقیق و ارزشمندی است و با تحلیل داده‌ها و اطلاعات، طرح تحول کشاورزی و دستیابی به هدف‌گذاری مطلوب تسهیل می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه پیشرفت در بخش کشاورزی نیازمند بهره‌وری است، گفت: لازم است تا با ، ترویج، انتقال‌یافته‌ها و بالابردن دانش فنی در واحدهای تولیدی و مزارع به بهره‌وری دست پیدا کنیم.

شاهرخی، عنوان کرد: از طرف دیگر لازمه اجرای دقیق و دستیابی به نتیجه مطلوب و هدف‌گذاری پیش‌بینی و برنامه‌ریزی‌شده، ثبت اعداد، ارقام، اقدامات و … به‌صورت واقعی است.

وی تصریح کرد: همه ما باید عمل‌گرا و واقع‌بین باشیم و نباید متکی به آمارهایی باشیم که بعضاً واقعی نیستند، همه کارشناسان عرصه کشاورزی باید آمارهای دقیق و صحیح ارائه دهند تا درروند کار مشکل ایجاد نشود.

به این خبر امتیاز دهید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.