به گزارش خبرنگار مهر، وحید طهماسبی پیش از ظهر یک شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سطح زیر کشت چغندرقند در سال گذشته ۱۸ هکتار بود که با اقدامات انجام شده در راستای جهش تولید به ۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۳ رسید.
طهماسبی اظهار کرد: استراتژیک بودن محصول چغندرقند، برگزاری کلاسهای ترویجی و همچنین قراردادی بودن این محصول مهمترین عامل در توسعه کشت آن در شهرستان میباشد.
وی افزود: انتظار میرود از هر هکتار سطح کاشت این محصول در پاییز بین ۶۰ تا ۸۰ تن محصول چغندرقند تحویل کارخانه قند استان گردد.