به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا محمدی بعد از ظهر شنبه با اعلام این خبر گفت: گرده افشانی نخلستانهای لامرد از هفته سوم اسفندماه آغاز و تا پایان فروردین ماه ادامه دارد.
این مقام مسؤول تصریح کرد: مناسبترین دمای گردهافشانی بین ۲۲ الی ۲۷ درجه سانتیگراد و مناسبترین ساعات گرده افشانی ساعات ۱۰ الی ۱۵ محسوب میشود.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لامرد همچنین بیان کرد: گرده افشانی نقش بسیار مهمی در افزایش تولید و کیفیت محصول خرما دارد و رعایت اصول و دقت در انجام آن ضروری است.
محمدی درخت نخل را از جمله درختان دوپایه که شامل گلهای نر و ماده بر روی درختان جداگانه میباشد برشمرد و در ادامه افزود: برای تولید اقتصادی محصول را باید گرده افشانی نمود که این کار به صورت سنتی و دستی توسط کارگران ماهر انجام میشود.
وی در پایان از زاهدی، شاهانی، گشخواه، خاصویی به عنوان مهمترین ارقام تولیدی شهرستان نام برد و به ارقام تجاری پیاروم و مجول اشاره کرد که در حال توسعه است.