وحید طهماسبی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: ۱۱ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان زیر کشت گیاه زعفران میباشد که با توجه به میانگین عملکرد ۵ کیلو گرم زعفران در هر هکتار پیش بینی میشود ۵۵ کیلوگرم زعفران خشک از این سطح برداشت میگردد.
طهماسبی ادامه داد: مشکل اساسی زعفران کاران این شهرستان نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی میباشد که کشاورزان زعفران تولیدی خود را به استانهای دیگر میفرستند، باتوجه به اینکه زعفران تولیدی این شهرستان از کیفیت خیلی خوبی برخوردار است متأسفانه با برند و با نام آن استانها به بازارهای داخلی و خارجی عرضه میگردد.
وی بیان کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی و مرغوبیت خاک شهرستان اردل و همچنین استقبال کشاورزان از کاشت این محصول سطح کاشت زعفران در این شهرستان سالانه در حال افزایش میباشد که در سال جاری حدود ۳ هکتار به سطح قبلی زعفران شهرستان اضافه میشود.