۷۰ پروژه بهینه‌سازی آب در شهرستان تویسرکان

0
۰
(۰)

به گزارش خبرنگار مهر، رضا بهراملو صبح دوشنبه در آئین کلنگ‌زنی و شروع عملیات اجرایی یکصد پروژه بهینه‌سازی آب کشاورزی استان در شهرستان تویسرکان بیان کرد: ۴۸ پروژه کانال آبرسانی در ۴۸ روستا در تویسرکان، همدان، اسدآباد، کبودراهنگ، فامنین و ملایر با اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال کلنگ‌زنی شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ۳۶ پروژه بازسازی و نوسازی قنوات در روستاهای تویسرکان، همدان، ملایر، نهاوند و اسدآباد با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال اجرا شده است افزود: ۱۰ پروژه انتقال آب با لوله نیز با اعتبار ۱۸۰ میلیارد ریال در این شهریتان آغاز شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: عملیات احداث ۶ پروژه استخر ذخیره آب کشاورزی در روستاهای همدان، کبودراهنگ و بهار با ۲۰ میلیارد ریال آغاز شده است که از این تعداد ۱۰ هزار خانوار از طرح بهینه‌سازی آب کشاورزی بهره‌مند خواهند شد.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Leave A Reply

Your email address will not be published.