مشکلات بخش طیور با اجرای طرح تجارت قراردادی برطرف می‌شود

0
۰
(۰)

به گزارش خبرگزاری مهر، رحیم مهردادی در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: تجارت قراردادی همانند کشاورزی قراردادی بوده و در این طرح نهاده مورد نیاز برای مرغداران در زمان عقد قرارداد توسط هولدینگی که این طرح را اجرا می‌کند تأمین می‌شود.

وی اظهار کرد: در این طرح مرغدار از بابت تأمین نهاده دیگر نگرانی نخواهد داشت و بعد از تولید نیز فروش مرغ آماده طبخ توسط فروشگاه‌های هولدینگ با سود متعارف انجام خواهد شد.

سرپرست معاونت بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: با اجرایی شدن تجارت قراردادی بسیاری از مشکلات تولیدکنندگان در بخش طیور در خصوص قیمت و تأمین نهاده برطرف می‌شود.

مهردادی، با اشاره به اینکه هدف از اجرای تجارت قراردادی تنظیم بازار است، ادامه داد: این طرح به صورت پایلوت با هماهنگی بخش خصوصی انجام می‌شود و مراحل اولیه آن انجام شده و مشابه این طرح تاکنون در کشور اجرایی نشده است و این استان می‌تواند الگویی برای سایر استان‌ها شود.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Leave A Reply

Your email address will not be published.