۱۵۰۰ هکتارزمین کشاورزی خوزستان به سامانه نوین آبیاری مجهز می‌شوند

0
۰
(۰)

به گزارش خبرنگار مهر، عباس ساکی ظهر امروز چهارشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: سال گذشته یک هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی خوزستان با ۸۵ درصد اعتبارات دولتی و ۱۵ درصد سهم آورده کشاورز به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شدند.

وی افزود: ۱۱۷ رشته قنات کشاورزی با طول‌های مختلف در استان خوزستان وجود دارد که طول برخی از آنها به چهار کیلومتر می‌رسد ولی در سال‌های اخیر توجه خاصی به آنها نمی‌شد.

معاون آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهار کرد: سال گذشته سه کیلومتر از قنات‌های استان مرمت و لایروبی شد که امسال نیز مرمت و لایروبی پنج کیلومتر دیگر از این قنات‌ها در دستور کار قرار دارد.

ساکی با اشاره به دیگر فعالیت‌های انجام شده در سال گذشته گفت: ۶۰ کیلومتر از کانال‌های عمومی آبیاری کشاورزی در سطح استان خوزستان بهسازی شد.

وی ادامه داد: همچنین انتقال آب با لوله در ۷۰ کیلومتر از اراضی کشاورزی خوزستان انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، استان خوزستان با تولید ۱۷.
۸ میلیون تن انواع محصول کشاورزی، تولید کننده ۲۰ درصد غذای کشور است.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Leave A Reply

Your email address will not be published.