توزیع روزانه گوشت گرم گوساله تنظیم بازاری در ۳۲ نقطه سنندج

0

پوریا شهسواری در گفت‌وگو با نگار مهر اظهار کرد: به منظور تعدیل عرضه و تقاضا و توزیع زیر بازار، تأمین و توزیع قرمز گرم گوساله از امروز سوم اسفندماه در ۳۲ نقطه از سطح شهر سنندج آغاز شد.

وی افزود: این طرح به همت اتحادیه دامداران و اتحادیه قصابان شهرستان سنندج و به مناسبت فرا رسیدن ایام ماه‌های مبارک شعبان و رمضان انجام گرفته است.

شهسواری خاطرنشان کرد: توزیع هفتگی ۵ تا ۱۰ تن گوشت گرم با ۳۰ درصد زیر قیمت مصوب انجام می‌شود.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد استان کردستان اضافه کرد: گوشت تنظیم بازار در واحدهای قصابی با نصب بنر و تحت نظارت بازرسان انجام خواهد شد.

به این خبر امتیاز دهید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.