توزیع روزانه گوشت گرم گوساله تنظیم بازاری در ۳۲ نقطه سنندج

0
۰
(۰)

پوریا شهسواری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور تعدیل عرضه و تقاضا و توزیع زیر قیمت بازار، تأمین و توزیع گوشت قرمز گرم گوساله از امروز سوم اسفندماه در ۳۲ نقطه از سطح شهر سنندج آغاز شد.

وی افزود: این طرح به همت اتحادیه دامداران و اتحادیه قصابان شهرستان سنندج و به مناسبت فرا رسیدن ایام ماه‌های مبارک شعبان و رمضان انجام گرفته است.

شهسواری خاطرنشان کرد: توزیع هفتگی ۵ تا ۱۰ تن گوشت گرم با ۳۰ درصد زیر قیمت مصوب انجام می‌شود.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اضافه کرد: گوشت تنظیم بازار در واحدهای قصابی با نصب بنر و تحت نظارت بازرسان انجام خواهد شد.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Leave A Reply

Your email address will not be published.