زیباترین زن ایرانی که ملکه زیبایی جهان شد ؛ رزیتا دغلاوی نژاد کیست؟ + بیوگرافی کامل و عکس ها

52
۴.۸
(۲۵)

رزیتا دغلاوی نژاد ، ملکه زیبایی ایران و جهان و هنرمند و مجری برجسته در زمینه کودک و نوجوان در حوزه بین المللی است.

وی متولد ۲۹ آذرماه سال ۱۳۶۷ از شهر شیراز است.

لیسانس علوم ارتباطات اجتماعی گرایش روابط عمومی و فوق لیسانس روانشناسی عمومی و دکتری تخصصی در رشته روانشناسی بالینی دارد .

پدرش سعید تحصیلکرده آمریکا و بازنشسته وزارت نفت کشور و مادرش میترا بهنام فرهنگی و بازنشسته آموزش و پرورش است .

یک خواهر به نام یاسمن دارد که دانش آموخته مقطع دکتری تخصصی در رشته آموزش زبان انگلیسی است که هم اکنون در شهر شیراز به عنوان مترجم و استاد تدریس زبان انگلیسی در آموزشگاه ها مشغول بکار است .

 رزیتا دغلاوی نژاد که بیشتر وی را با نام دختر عروسکی ایران و خاله فرشته مهربون میشناسیم روانشناس و هنرمندی برجسته است که به عنوان یک چهره شاخص و شخصیت ارزشمند ملی شناخته‌ شده و در حوزه های مختلف علمی و فرهنگی در داخل ایران فعالیت می‌کند و بسیار پرکار و پرطرفدار است و همچنین سوابق و تجربه‌های فوق العاده عالی و قابل توجهی در حرفه های مجری‌گری ، دوبله ، گویندگی ، بازیگری و مدلینگ جهانی دارد.

وضعیت تأهل:

خانم دکتر رزیتا دغلاوی نژاد در آستانه ازدواج با یکی از اساتید فرهیخته، چهره‌ های شاخص ملی، کارگردان مطرح، و از سرمایه‌ داران و شخصیت‌ های سرشناس سینما و تلویزیون قرار دارد.

داستان دوران کودکی و زندگی در کانادا :

رزیتا دغلاوی‌ نژاد از سن دو تا پنج سالگی اش را در کانادا زندگی کرده و سپس همراه خانواده‌اش به ایران بازگشته است. خانواده او بسیار متمول و در محله‌ای لوکس و اعیان‌نشین در شیراز (چهارراه چنچنه، خیابان باغناری) سکونت دارند. رزیتا و خواهرش یاسمن از کودکی در رفاه کامل و با تربیتی عالی و همانند شاهزاده های معروف و بنام افسانه ای بزرگ شده‌اند و به رفتار و منش اصیل و پسندیده شهره‌اند.

رزیتا دختری باوقار، هدفمند، سختکوش و دقیق در برنامه‌ریزی است و تمامی موفقیت‌ هایش را مدیون این ویژگی‌ ها می‌ داند. او در دوران مدرسه همیشه شاگرد ممتاز بود چراکه خانواده‌ اش توجه ویژه ای به تحصیل و موفقیت‌ های درسی وی داشتند. از نظر آن‌ ها، نمره‌ ای کمتر از ۲۰ قابل قبول نبود و همین موضوع او را به دانش‌آموزی منضبط و درس‌ خوان و کمالگرا تبدیل کرد.

رزیتا دغلاوی‌ نژاد در دوران تحصیل با تلاش و پشتکار مثال‌ زدنی خود توانست در رقابت‌ های علمی، احکام و المپیاد های ریاضی در سطح استانی و کشوری رتبه‌ های برتر را از آن خود کند. این موفقیت‌ ها نه‌ تنها نشانه‌ ای از استعداد ذاتی او بلکه نتیجه انضباط و تعهدش به یادگیری بود.

از همان کودکی، رزیتا شور و شوق ویژه‌ ای به فعالیت‌ های ورزشی، نقاشی و موسیقی نشان می‌ داد. او هر فرصتی را برای یادگیری و ارتقای مهارت‌ های خود غنیمت می‌ شمرد و با انگیزه‌ ای بی‌پایان به دنبال کشف توانایی‌ های جدید خود بود. در زمین ورزش با پشتکار و اراده توانست به آمادگی بدنی و روحی مطلوبی دست یابد. در هنر نقاشی تخیلاتش را به رنگ و طرح تبدیل می‌ کرد و با هر نقاشی داستانی جدید روایت می‌ کرد. در دنیای موسیقی نیز با آموختن ساز و نواختن ملودی‌ های زیبا، علاقه و ذوق هنری‌ اش را به نمایش می‌ گذاشت.

کسب افتخارات متعدد در عرصه جهانی :

رزیتا با ورود به سن هشت سالگی علاقه‌ مندی‌ های خود را جدی‌ تر دنبال کرد. او در اولین قدم با ثبت‌ نام در کلاس‌ های ورزشی باشگاه علوی شیراز واقع در فلکه گاز به یادگیری مهارت‌ هایی مانند اسکیت، ژیمناستیک و کاراته پرداخت. این شروع نقطه‌ ای مهم در مسیر هدفمند کردن فعالیت‌ ها و دستیابی به آرزوهایش بود.

در سن یازده سالگی علاقه او به هنر و موسیقی نیز پررنگ‌ تر شد و در کلاس‌ های نقاشی شرکت کرد و شاخه‌ هایی مانند رنگ و روغن، مدادرنگی و سیاه‌ قلم را فرا گرفت. هم زمان یادگیری سازهایی مثل پیانو، گیتار و کیبورد را آغاز کرد و به طور جدی به موسیقی پرداخت. او در سن نه و ده سالگی در مسابقات احکام اسلامی و قرائت قرآن شرکت کرد و موفق به کسب مقام اول در سطح استان شد و همچنین در سن دوازده سالگی با تلاش و پشتکار توانست در المپیاد ریاضی به مرحله کشوری راه پیدا کند.

خانم دغلاوی‌ نژاد در سن هفده سالگی در مسابقه کشوری «چرا نماز» در بخش قطعه ادبی موفق به کسب مقام اول شد. جالب است بدانید این موفقیت باعث شد که از سوی امام جمعه شیراز، آیت الله حائری شیرازی و ریاست اداره آموزش و پرورش شیراز مورد تقدیر ویژه قرار گیرد. در آن زمان به پاس این دستاورد تندیس افتخار و یک ربع سکه بهار آزادی به او اهدا شد.

تحصیلات و فعالیت های علمی :

رزیتا دغلاوی‌نژاد پس از پایان دوره پیش‌ دانشگاهی و دریافت دیپلم با نمرات ممتاز بلافاصله وارد دانشگاه شد و در رشته علوم ارتباطات اجتماعی با گرایش روابط عمومی به تحصیل پرداخت. پس از اتمام دوره کارشناسی رشته خود را تغییر داد و در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی با نمرات بالا فارغ‌ التحصیل شد.رزیتا دغلاوی نژاد یکی از چهره‌های بارز در زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی ایران است.

او دارای هولوگرام طلایی سایت معتبر سیویلیکا و نویسنده مقالات متعدد پذیرفته‌ شده در کنفرانس‌ های ملی و بین‌ المللی روانشناسی از دانشگاه‌ های برتر ایران و جهان است. همین تحقیقات علمی باعث شده تا رزیتا به یکی از چهره‌ های شناخته شده علمی در سطح ملی و بین‌ المللی به شمار آید.

آخرین مقاله روانشناسی رزیتا دغلاوی‌ نژاد با عنوان اثربخشی بازی‌ درمانی در مشکلات رفتاری، حافظه کاری و اختلال نقص توجه (ADHD) کودکان دبستانی در سال ۱۳۹۵ در ژورنال علمی اسکوپوس سوئد منتشر شد. این مقاله اخیرا توسط او به صورت کتاب درآمده و از طریق انتشارات ماهواره، چاپ و منتشر شده است.

ورود به دنیای مجری گری:

رزیتا دغلاوی‌ نژاد از سال ۱۳۹۶ به مدت حدود یک سال به عنوان مربی در مهدکودک‌ ها و پیش‌ دبستانی‌ های مختلفی از جمله مهدکودک غنچه‌ ها (خیابان عفیف‌آباد، شیراز) و غنچه‌ های بهشت (بلوار جمهوری، شیراز) فعالیت کرد. در این دوران به پیشنهاد مدیریت مهدکودک، گروه کودک “فرشته مهربون” را با سرپرستی و کارگردانی خود تشکیل داد.

این گروه شامل سه شخصیت محبوب دیزنی (فرشته مهربون، سفیدبرفی و راپونزل) بود و توانست در مدت کوتاهی پیشرفت چشمگیری داشته باشد. گروه کودک “فرشته مهربون” به عنوان یکی از ترندهای برتر در حوزه کودک و نوجوان شناخته شد و به سرعت در دل کودکان جا باز کرد.

با شناخته شدن گروه کودک “فرشته مهربون” توسط پیشکسوتان عرصه هنر، این گروه توانست در بین ده گروه برتر کشوری در حوزه کودک قرار بگیرد و به دومین جشنواره ستاره‌ های صحنه کشور راه پیدا کند. در این جشنواره هنرمندان و چهره‌ های سرشناسی همانند مجید قناد، مهرداد یکتا، محمدرضا رحمانی، محمدرضا ذریه، حسین رفیعی، حامد آهنگی، جواد انصافی، امیر کربلایی‌ زاده، صمد قربان‌ نژاد، رضا درویشی، فریبا علومی یزدی، مژگان برادران، شهره لرستانی، پیروز ارجمند و دیگر هنرمندان در بخش‌ های مختلف حضور داشتند.

کشف استعداد توسط مجید قناد:

اولین گام حرفه‌ ای رزیتا دغلاوی‌ نژاد در عرصه هنر با حمایت‌ های مجید قناد برداشته شد! مجید قناد با توجه به استعدادها و توانمندی‌ های رزیتا، او را مورد تشویق و حمایت خود قرار داد و توانایی‌ های رزیتا را بسیار فراتر از آنچه به نمایش می‌ گذاشت ارزیابی کرد. بعد از مدتی او را به همکاران خود از جمله خانم رودابه حمزه‌ ای در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران معرفی کرد که نقطه عطفی در زندگی رزیتا دغلاوی نژاد به شمار می رود.

ورود به صدا و سیما :

رودابه حمزه ای یکی از حامیان رزیتا بود که باعث شد او به رشد و شکوفایی برسد. پس از آن علی امرایی، مستند ساز و کارگردان سرشناس سینما و تلویزیون رزیتا را به سید تقی سهرابی که مدیر کل وقت صدا و سیمای مرکز استان فارس بود، معرفی می کند و وی در دیدار اول از استعداد های رزیتا بسیار شگفت زده شده و از او برای فعالیت و استخدام در سازمان صدا و سیما دعوت به همکاری می کند و برای طی مراحل اداری و گزینشی به واحد مربوطه ارجاع می دهد.

همچنین در این دیدار آقای سهرابی او را یک هنرمند واقعی و مایه افتخار جامعه فرهنگی، علمی و هنری ایران معرفی و خطاب می‌ کند. بعد از مدت کوتاهی خانم دغلاوی نژاد موفق به ضبط آهنگ تیتراژ تلویزیونی گمپ گلها می شود. این ترانه یکی از شاهکارهای ماندگار حوزه کودک و نوجوان به شمار می رود که همه روزه از شبکه استانی فارس در حال پخش است.

 در سال ۱۳۹۸ از وی دعوت می شود تا به عنوان مجری اصلی تلویزیون جایگزین خاله شادونه و عمو پورنگ شود ولی او در مهرماه ۱۳۹۸ بنابه دلایلی انصراف خود را از این پیشنهاد اعلام کرده است.

رزیتا از صدایی بسیار خارق العاده و خاص و بهشتی برخوردار است و به همین دلیل از سال ۱۳۹۹ به طور حرفه‌ ای وارد عرصه دوبلاژ و گویندگی شد. او با استعداد و مهارت بالایی که داشت توانست در مدت زمان کوتاهی در این عرصه بدرخشد و به موفقیت های بسیاری دست یابد. او در حال حاضر عضو رسمی انجمن کانون دوبله و گویندگی ایران است.

داوری در جشنواه بین المللی قصه گویی:

در سال ۱۴۰۰ شبکه جامع سلامت و هنر (شبکه جهانی یوسرن) از رزیتا دغلاوی نژاد برای داوری جشنواره بین‌ المللی قصه‌گویی دعوت کرد. پروفسور نیما رضایی دانشمند برجسته ایرانی که آوازه ای جهانی دارد با اهدای دو گواهینامه بین‌المللی از داوری حرفه‌ ای خانم دغلاوی نژاد در مسابقات و همچنین تلاش‌ ها و فعالیت‌ های ارزشمند هنری وی قدردانی کرد.

او همچنین در زمینه‌ های مختلف علمی، فرهنگی و هنری مشغول به کار است و عضو رسمی انجمن بنیاد ملی نخبگان می باشد. در بسیاری از رسانه ها از وی به عنوان چهره‌ ملی، نخبه برجسته، اندیشمند و دانشمندان بزرگ ایرانی نام برده می شود. خانم دغلاوی نژاد سفیر بین‌المللی نخبگان بوده و نقش مهمی در پرورش نخبگان، ترویج این امر و پیشرفت کودکان و نوجوانان کشور ایفا می‌ کنند.

بچه ها او را خاله فرشته مهربون صدا می زنند!

خانم دکتر رزیتا دغلاوی نژاد که بین کودکان و نوجوانان و بزرگسالان به خاله فرشته مهربون ، دختر عروسکی ایران ، سیندرلای ایرانی و ملکه زیبایی جهان معروف است و توانسته با همین القاب به شهرت زیادی در بین مردم ایران و جهان دست یابد. او در حال حاضر به عنوان برترین مجری کودک در حوزه بین الملل به رسمیت شناخته شده است .

کسب عنوان ملکه زیبایی جهان :

در بسیاری از وبسایت ها و خبرگزاری های مطرح و برجسته داخلی و خارجی از او به عنوان زیباترین و برترین سوپرمدل‌ ایرانی در لیست برترینهای جهان نام برده شده است. همچنین طبق اطلاعات منتشر شده در این رسانه ها او همکاری‌ های مستمر و موفقی با برندهای معتبر جهانی مانند ویولت، گوچی و آرمانی داشته‌ است. 

وی دارای پوستی سفید و چشم هایی شهلایی و بینظیر و شباهت بسیاری با سفید برفی و سیندرلای کارتون های دیزنی دارد .

به گفته متخصصان برجسته و خبره عرصه مد ، فشن و زیبایی وی تنها بانویی است که شایسته لقب اسطوره زیبایی و جذابیت در جهان بوده است .

دختری که در دلبری و دلربایی استاد عالم شناخته شده و به دختر عاشق کش و دلبر و دلربای ایرانی نیز معروف است.

زیباییش حدی ندارد و مهربانی و خوش قلبیش سدی ندارد .

دختری که با اختلاف زیاد از دیگر زنان و دختران ایرانی و حتی دنیا به عنوان زیباترین و جذاب‌ترین دختر عالم شناخته شده است . چهره معصوم و ناز و دوست داشتنی و عروسکی با قلبی مهربان و دلی دریایی و بزرگ با چهره و سیمایی لوند و دلبرانه (بدون هیچگونه عمل زیبایی و آرایش) و صدایی خاص و خارق العاده از او یک اسطوره جهانی ساخته است.

هیچ دختر و بانویی در جهان تاکنون نتوانسته است با این اسطوره ملی و جهانی در زیبایی و جذابیت و افتخارآفرینی در عرصه های جهانی رقابت کند و او را شکست دهد .

(عکس بدون ارایش رزیتا دغلاوی نژاد زیباترین زن ایرانی و ملکه زیبایی جهان بدون هیچگونه عمل زیبایی)

رزیتا دغلاوی نژاد تنها دختر شایسته و بانویی است که نتوانسته بدون هیچگونه عمل زیبایی و آرایش رکورد زیبایی و جذابیت و خارق العاده بودن را در جهان و کل دنیا بزند .

او قدی بلند (۱۶۹ سانتی‌ متر) ، چهره‌ ای بسیار جذاب ، خاص و منحصر به‌ فرد (عروسکی ، ژورنالی و کاریزماتیک) دارد .

رزیتا، اندامی ورزشی و به اصطلاح «ساعت شنی» و تناسب اندام بسیار خوبی دارد. چهره، صدا و ظاهر او شبیه به عروسک و بسیار جذاب می باشد و گفته می شود تا کنون هیچگونه عمل زیبایی نداشته است.

به دلیل این زیبایی و جذابیت خیره کننده اکثر خبرگزاری ها به او لقب هایی همچون سیندرلای ایرانی ، زیباترین و جذاب‌ترین دختر ایران و جهان بدون عمل و آرایش ، الهه زیبایی ، ملکه مد و استایل و … را داده اند. همچنین در سال ۱۴۰۲ ، او توانسته است عنوان اسطوره و ملکه زیبایی ایران و جهان را به خود اختصاص دهد. او علاقه مندان و طرفداران زیادی در سرتاسر جهان دارد.

تخصص ها و فعالیت های دکتر رزیتا دغلاوی نژاد (بانوی شاخص ملی):

گفتاردرمانگر ، مشاور و روانشناس

برترین سوپرمدل ایرانی در عرصه بین المللی

برترین مجری کودک در حوزه بین الملل

داور بین المللی شبکه جامع سلامت و هنر « شبکه جهانی یوسرن »

سرپرست و کارگردان گروه کودک بین المللی فرشته مهربون « ستاره صحنه کشور »

تهیه کننده / کارگردان و دستیار کارگردان

ترانه سرا ، شاعر و نویسنده

نمایشنامه نویس و فیلمنامه نویس

منشی صحنه / طراح صحنه و لباس

خواننده و مقلد صدای چندین زبانه کودک

مدرس حرفه ای استایلینگ و مادلینگ در حوزه بین الملل

معلم دنس و بازیگری دنس رئال

ایده پرداز حرفه ای و تولید کننده محتوا

مدرس کلاس های فن بیان و سخنوری، مجریگری ، دوبله ، گویندگی ، بازیگری در رده سنی کودک و نوجوان از جمله مؤسسه سینمایی و فیلمسازی راستین هنر اوج، شرکت سینمایی هلیا فیلم و مؤسسه فیلمسازی هفتمین هنر هستی

تهیه کننده و برگزارکننده جنگ های شادی

پژوهشگر

معلم

ورزشکار

مربی موسیقی کودک و سازهای کوبه ای / هنرجوی موسیقی ( پیانو ، گیتار ، کیبورد ، ساکسیفون ، سازدهنی )

عکاس، فیلمبردار و تصویر بردار

دیزاینر / گل آرایی و تشریفات مجالس

قصه گو

گوینده، بازیگر، مدلینگ حرفه ای تیزر های تبلیغاتی

بلاگر و بیوتی بلاگر حرفه ای

بازیگر تئاتر ، سینما ، تلویزیون

مدیر داخلی شرکت سروا هنر « تهیه تولید و تکثیر آثار صوتی و تصویری »

داور مسابقات شعر و ادبیات از جمله داور جشنواره سراسری زرین کوب و داور جشنواره بین المللی هوشنگ ابتهاج

مشاور هنری پروژه

دوبلور / صداپیشه عروسکی ( عضو رسمی انجمن دوبله و گویندگی ایران )

عضو رسمی انجمن بنیاد جهانی سخن گستران سبز منش و …

کتاب ها و آثار رزیتا دغلاوی نژاد:

حقیقت در عین واقعیت

تجسمانه یک باور

ماتریالیسم دیالکتیک

دروازه حقیقت

فلسفه ذهن

حقیقت وجود

تبلور یک رویا

نجابت زاییده قدرت است

عشق پوشالی

سلطان حکیم

دفاعیه درد

تلاش ، کوشش ، موفقیت

فرشته کوچولو به المپیاد ریاضی میرود

نخبگان قهرمان

فرشته کوچولوی مودب

وروجک قهرمان

اعجازعلم

دروازه شگفتی

دانشمندان کوچک

دست هایی که بوی عروسک میداد

بیست و هشت بهار با کلمات

نمایشنامه ملورین و جادوگر شهر اسرارآمیز

فلسفه زندگی

خردمندانه زیستن

فلسفه وجود

بازنده نهایی

آوری به عنوان یک واسطه در ارتباط بین سبک های دلبستگی و دریافت استرس

سیاست علم

اثر بخشی بازی درمانی در مشکلات رفتاری ، حافظه کاری و اختلال نقص توجه و ADAD کودکان دبستانی

جادوی علم

یک جهان تلاش

استمرار هدف

اصول و رموز موفقیت

مقیاس آزمون و خطا

استنباط تحلیلی هدف

فرمول تببین حقایق

تحلیل بر پایه استنباط ذهن

هدف بر پایه استدلال فرضی قیاسی

حقیقت در بطن جامعه

فقدان نبود یک فاجعه

عصیان یک بلوغ

آوای بی صدا

جادوگر شهر راز

خویشتن پنداری

فرمول موفقیت

اصل تکامل ذهن

از ایده تا اجرا و …

ترانه های شاد و محبوب کودکانه رزیتا دغلاوی نژاد:

دستا بالا قند و عسلا

باغ خانواده

پاییز

جشن تکلیف

مخترعین کوچک

قناعت

دردونه عزیز من تولدت مبارک

پرنسس اناستازیا « زبان انگلیسی »

آلبوم لالایی های کودکانه

شکوفه بهاری

سوغاتی

فروزن ( السا و آنا )

گلهای باغ ایمان

بادبادکای رنگی

تیتراژ تلویزیونی گمپ گلها « شبکه فارس » و…

شهر نی نی ها ” در حین تولید ”

آلبوم ترانه های شاد کودکانه ب مثل بهاره بهار شادی میاره « کاری مشترک از رزیتا دغلاوی نژاد و ناصر آویژه ” در حین تولید ”

تیتراژ پایانی سریال تلویزیونی زیر گنبد کبود (شبکه آموزش)

خورشید آزادی ( به مناسبت دهه خجسته فجر و پیروزی انقلاب بزرگ اسلامی ایران )

یار دبستانی من و …

آثار صوتی داستانی و قرآنی رزیتا دغلاوی نژاد:

نمایشنامه روخوانی بازی های قرآنی با همکاری فخرالدین علیزاده 《 اولین مبتکر بازی های قرآنی در ایران 》( جهت پخش در رادیو و شبکه قرآن و معارف سیما )

خوانندگی و همخوانی با خوانندگان مختلف از جمله محمدجواد زارع مهذبیه (آهنگ های در امتداد خزر و شاه بیت غزل ها) و محمد تیموری(آهنگ عقربه و مونولوگ عاشقانه عشق من) 

نمایشنامه های صوتی احساستو رهاش کن و بزار بره ، رومئو و ژولیت ، زمستان ، خسرو و شیرین ، نمایشنامه کمدی عبدی و ننه هاجر و … با همکاری و تهیه کنندگی آراد کشاورز

البوم نمایشنامه های موزیکال بی بی جون و فرشته کوچولوی مهربون و البوم صوتی ده تراکه احساس من نسبت به تو با همکاری و تهیه کنندگی احسان نادری

راه های ارتباطی :

اینستاگرام: rozita_daghlavi_nezhad

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۴.۸ / ۵. تعداد آراء: ۲۵

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

52 Comments
  1. بهروز says

    برمودا پیش از آنکه نیمی از جذابیت چشمان رزیتا خانوم را بدزدد تنها یک مثلث ساده بود…🧿😘💝❤️🔥💓💞💜

  2. بهروز says

    برمودا پیش از آنکه نیمی از جذابیت چشمان رزیتا خانوم را بدزدد تنها یک مثلث ساده بود…🧿😘💝❤️🔥💓💞

  3. بهروز says

    برمودا پیش از آنکه نیمی از جذابیت چشمان رزیتا خانوم را بدزدد تنها یک مثلث ساده بود…🧿😘💘💝❤️🔥💓💞

  4. علی says

    خیلی خوشگلی خانم دغلاوی نژاد واقعا با دیدن عکس و فیلمات روحم تازه میشه و طراوت میگیرم و به وجد میام خدا شما را اختصاصی آفریده یک زن همه چی تمومی ماشالله برا خودت اسپند دود کن ملکه زیبایی و اسطوره زیبایی هستی هیچ دختری نمیتونه باهات تو زیبایی و جذاب بودن رقابت کنه قدر خودتو بدون ملکه زیبایی از تو فقط یدونه هست تو این جهان خوشبحال مردی که تو بهش بله بگی بشه همسرت عزیزم

  5. علی says

    زیبایی طبیعی ایشان ستودنیه و صد البته که بدون آرایش خوشگلتر و جذابتره

  6. زهرا says

    رزیتا دغلاوی نژاد تنها دختریه که به زیباییش و لایف استایلش حسودیم میشه

  7. حسین says

    خداییش حرف نداره زیبایی خیره کننده ای داره

  8. ماریا says

    رزیتا دغلاوی نژاد از اون کیمیا حسینی که خیلی ادعای خوشگلیش میشه خیلی خوشگل تره کیمیا حسینی ناخن کوچیکه رزیتا دغلاوی نژاد هم نمیشه تو زیبا بودن و جذاب بودن

    1. داریوش، says

      منم موافقم کیمیا در برابر رزیتا اصلا خوشگل نیست در ضمن جذابیتی که رزیتا داره هیچ زن و دختری در جهان تا الان نتونسته داشته باشه رزیتا واقعا تو خوشگلی و جذابیت حرف اولو تو دنیا میزنه

  9. معین says

    تو نی نی سایت همه به این ملکه زیبایی دلبر کلی حسادت می‌کنند
    وقتی دخترها سر این خانوم حس حسادتشون بیشتر گل کرده معلومه که رزیتا زیباترین دختره و تونسته زیر همه حسودا رو بیشتر بسوزونه با زیبایی های خیره کننده و قابلیت های زیادی که داره من خیلی این خاله مهربون برنامه کودک رو دوستش دارم هم خوشگل هست هم عروسک هم ناز هم لاکچری هم پولدار هم خوشبخت صداشم که محشره حرف نداره کلا رزیتا نامبروان ترین زن جهانه

    1. بهرام says

      ادم هایی که از زیبایی و جذابیت بالایی برخوردارند و خوب و خوشبختن و دیگران نمیتونند حتی یک درصد در حدش بشن همیشه مایه ایجاد حسادت در خیلی ها میشن.
      خانم دغلاوی نژاد هم به دلیل اینکه هم زیباست هم نابغه باهوش و از همسر و زندگی خوبی هم برخورداره و پولدارم هست و تمام کارایی که داره میکنه مردم آرزوی داشتن و انجام یکیشو دارند برای همین مردم بیشتر از اینکه دوستش داشته باشند ازش متنفر میشن

  10. محمدجواد says

    خدا جذابیت فقط به رزیتا داده ملکه همه زیباییاس ❤️✨🌹

  11. حسین says

    اصالت ، وقار ، زیبایی و خانومی در این خانوم موج میزنه
    یه اسپند برا خودش دود کنه 🧿❤️

  12. فرهاد says

    رزیتا کراش العالمینه

  13. حدیث says

    بره تو مسابقه دختر شایسته جهان شرکت کنه بی شک نفر اول میشه

    1. آرش says

      این خانوم استخدام دولته و مهم تر اینکه دختر کاملا نجیب و اصیل و خانواده داریه هیچوقت رزیتا خانوم قبول نمیکنه بره چنین مسابقاتی شرکت کنه چون اینجاها جای زن های خراب و فاسد و لخت و بی حیا هست

  14. آرش says

    ملکه زیبایی جهان

  15. آرش says

    ژنش خوبه خدا هم که تو آفرینشش دقت کافی به خرج داده و زیباترین اثرشو به دنیل آورده واقعا از دیدن این همه زیبایی و جذابیت سیر نمیشم خیلی عالی و درجه یکن به نظر من از مرلین مونرو و اسکارلت جوهانسون هم زیباتر هست خدا حفظش کنه یه عروسک به تمام معنیه

  16. اسی says

    دلبر خانوم خوش صدا

  17. هادی says

    به تار موی گندیده رزیتا دغلاوی نژاد می ارزه به سرتاپای کیمیا حسینی و مهلقا جابری بخدا

  18. هادی says

    خیلی اصیله دختر با اصل و نسب و خانواده داریه درود به بانوی شاخص ملی خانم دغلاوی نژاد عزیز و گرامی

  19. صادق says

    سوزش چشم من از لذت زیبایی توست
    خیره بر تو شده ام، پلک زدن یادم رفت

  20. ماهان says

    زیبایی خارق العاده ای داره خدا دقت کافی رو در خلقتش به خرج داده

  21. صبا says

    عکساش خیلی قشنگههههه گذاشتمشون تو پیجم

  22. افسانه says

    ای جان عجب عروسک دلبری خیلی خوشگله ماشالله به جونشه

  23. مهرو says

    عکسای جدیدتر اگه دارید از ایشون برامون بزارید برای پروفایلم میخوام

    1. حدیث says

      فکر کنم اهل عکس گرفتن نیست اخه خیلی عکس ازش نیست تو گوگل ولی آهنگ ها و فیلم ها و اجراهاش خیلی زیاد بازنشر شده و کل گوگل پر شده از اخبار و مطالب درباره ایشون منم شیفته شدم از حق نگذریم اجراهاش برای بچه ها حرف اولو تو ایران و حتی دنیا میزنه خودش به تنهایی صحنه رو به آتش میکشه انرژی که این تو ۳۶ سالگی داره من الان تو بیست سالگی ندارم

  24. امیر عباس says

    احسنت به تو خاله مهربون خوشگل و عروسکی بچه ها

  25. ناشناس says

    اووووووف جیگر طلا

  26. عسل says

    خیلی خاص و خشکله

  27. کاظم کاشانی says

    زیباترین دختر ایران

  28. علی محمد سلطانی says

    فقط زیبایی خالص میبینم ماشاءالله

  29. طاهره says

    خوشبحالش هم خوشگله هم معروفه هم پولدار

  30. حدیث says

    مهربون و زیباااا

  31. شاهین says

    عشق من نفس من رزی جون من فدای چشمات پرنسس زیبایی ایران

  32. طناز says

    خاله خوشگل و مهربون بچه ها عزیزدل و محبوب دل همه مردم

  33. حسین says

    خیلی زیباست لقب ملکه زیبایی جهان که بهش دادن واقعا برازندشونه

  34. ali says

    مردم خیلی حسودیشو میکنند امیدوارم خدا ارامشی به مردم کشورمون بده که حسرت زندگی این خانومو امثال این خانومو نکشن

  35. مهدی says

    دخترا حسودی اینو خیلی میکنند رزیتا خیلی تکه

  36. یوسف says

    زیباترین زن عالم

  37. سجاد says

    خیلی زیباست مثل فرشته های آسمونیه

  38. پیمان says

    رزیتا شاه دختر زیبای سرزمین آریاییه

  39. مژده says

    رزیتا از این زن های لوس و نازنازی و تی تیش مامانیه که مطمعن هستم به عمرش یدونه ظرفم نشسته همسرش خیلی لی لی به لالاش گذاشته و حمایت تمام و کمال شوهرشو داره که تونسته اینقدر موفق و محبوب بشه اینجاست که میگن پشت یک زن موفق صددرصد یک مرد جنتلمن ، موفق ، عاشق پیشه و بی نظیر هست.
    ما هم خیلی استعداد و توانمندی داریم ولی متاسفانه در نقطه شروع افول یافتیم چون شوهرامون نزاشتن پیشرفت کنیم و سد راهمون شدن ولی این خانم گویا تا اخر عمرش وقت داره از اینی هم که هست فراتر بشه چون شوهرش مرد فهمیده و ادم قدرتمند و درست و حسابی هست.

    1. زهره says

      وقتی خدا بخواد یکیو به عرش و به همه جا برسونه و بهش همه چیزای خوب و عالیو بده میشه این

  40. بهرام says

    جووون عجب تیکه ایه

  41. ستاره says

    قلب پاک و مهربونی داره سیرت پاکش صورتشو نورانی و زیبا کرده

  42. رامین مهرآور says

    رزیتا دشمنان بسیاری داره که بهش بینهایت حسادت می‌کنند اما رزیتا دلش دریایی هست و حجومی کار میکنه

  43. رامین says

    رزیتا جان خواهر عزیزم خداوند بزرگ تو را خیلی دوست دارد چون قلبی مهربان و وسیع و بخشنده داری و متاسفانه تویی که همانند فرشته ها معصوم و پاک و بی ریایی فکر می‌کنی مردم هم مثل خودت انقدر خوب و پاک و نجیب زاده هستند در صورتیکه مردم یه مشت آدم حقیر و حسود بیش نیستند. رزیتا جان گل نازم خواهر گلم همیشه تنها دوستت را خدا بدان که کل دنیا برات بد خواسته ولی همین خدای بزرگ و بخشنده همیشه برات خوب خواسته و تو موفقیت ها و خوشبختی های بی پایانت رو از همین خداوند بخشنده و مهربان داری عزیزم. خداوند بهت عزت داده چون تو لیاقتشو داری دختر زیبای ایران.

  44. محمدرضا says

    رزیتای عزیزم ملکه قلبم تمام وجود و عمر و زندگیم دلبر ناز و بینظیرم :
    زنــدِگـی بینهایت زیبـاسـٺ و من خوشبخت ترین انسان جهانم
    دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ
    تـــــ❤ــــو
    تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی ملکه زیبای من عشق نابم خنده های دلبرانه ات دنیای مرا زیباتر کرد مهربانی و خوش قلبیت گرمابخش وجودم و تمام زندگانیم شد تو زیباترین و جذابترین زن جهانی تا ابد و برای یک روز کنار هم هستیم و قسم میخورم تا زمانی که جان در بدن دارم برای شادی و خوشبختی و موفقیت هایت تمام تلاشمو بکنم.
    تو ناب ترینی مثل فرشته های آسمونی پاک و معصوم و دلربایی.تو را میپرستم و عاشقانه و دیوانه وار مجنون توام عروسک ناز و جذابم ملکه من.

  45. ابراهیم مکوندی says

    دوست داشتم به کودکی بر می گشتم.
    و در آغوشت آرام می گرفتم.
    وصدای زیبا و مخملینت در گوش و جان و روانم، طنین انداز می گشت‌.
    و با صدای گرمت، به خوابی آرام مدهوش کننده فرو می رفتم.
    و در خواب کودکیم،
    در آغوش گرم و نرمت؛ رشد می نمودم.به اوجِ تمامِ لذت های دنیا، دست می یافتم.💝✍️
    به راستی که تو یک فرشته ی زیبایی که واژه ی اشرف مخلوقات؛ برازنده ی مه رویی و مه پیکری تو ابداع گردیده است.
    در انتظار روزی هستم که به وصالِ روی همچون ماهت، نائل گردم.💝✍️💝✍️💝✍️💝
    ✍️ابراهیم مکوندی
    (سکوت)؛ بهار ۱۴۰۴؛ اهواز…✍️💝✍️

  46. همایون says

    زبانم قاصره در وصف این همه شکوه و زیبایی

  47. همایون says

    رزیتا بی شک یکی از سرمایه های عظیم کشوره

Leave A Reply

Your email address will not be published.