کمبود مرغ در بازارهای خوزستان رفع می شود

0
۰
(۰)

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالهادی فرخ تبار پیش از ظهر امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استان خوزستان در یک دوره طولانی دچار کمبود تولید مرغ ناشی از کمبود واحدهای مرغداری بوده است که با کارهای انجام شده، مجوزهای جدید برای راه اندازی مرغداری صادر شده است و به چرخه تولید پیوسته‌اند.

وی افزود: در حال حاضر با راه اندازی تعدادی مرغداری شاهد بهبود تولید مرغ هستیم، البته برای تأمین مرغ نیاز استان نیز از سایر استان‌های دارای مازاد تولید، محصول خریداری می‌کنیم.

فرخ تبار، افزایش قیمت مرغ را ناشی از افزایش قیمت نهاده‌های دامی و جوجه یک روزه در سطح کشور عنوان کرد و ادامه داد: با مهار این مشکلات، بهره گیری از سامانه، کوتاه کردن دست واسطه‌ها و نظارت کافی بر فعالیت کشتارگاه‌ها، اماکن توزیع و برگزاری گشت‌های مشترک شاهد میزان کافی مرغ در بازار و ثبات قیمت هستیم.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Leave A Reply

Your email address will not be published.