بیمه به تنهایی جوابگوی خسارات تگرگ در باغات پسته دامغان نیست

0

به گزارش نگار مهر، محمد رضا قاسمی صبح یکشنبه در جمع کشاوان آسیب دیده از سیل و تگرگ دامغان به میزبانی فرمانداری، ضمن اشاره به خسارات گسترده باغات استان سمنان از تگرگ و آب‌گرفتگی در هفته گذشته به خصوص باغات دامغان بیان کرد: خسارات تگرگ هفته گذشته در شهرستان دامغان مورد بررسی میدانی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه خسارت‌ها از بابت تگرگ بیشتر در خصوص باغات پسته دامغان وارد آمده است، افزود: این خسارات متأسفانه سبب می‌شود که بهره برداران باغات پسته حتی در سال‌های آتی هم به لحاظ تولید با مشکل روبرو شوند.

رئیس سازمان جهاد استان سمنان همچنین گفت: خسارت‌ها جمع بندی و به و مدیریت بحران استانداری استان سمنان ارسال شده است.

قاسمی با اشاره به اینکه قطعاً ما باید بتوانیم از ظرفیت‌های ملی برای جبران غرامت و خسارت وارده به بهره‌برداران استفاده کنیم، افزود: غرامت و پرداخت خسارت که از طریق صندوق بیمه کشاورزی انجام می‌شود اما این امر ملی است و مدیران استانی در آن دخیل نیستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خاطر نشان کرد آنچه که ما می‌توانیم در استان به شما قول بدهیم این است که به سرعت اکیپ‌های برآورد خسارت صندوق بیمه برآوردها را جمع بندی و نهایی کند و ما از صندوق بیمه محصولات کشاورزی کشور پیگیری کنیم که غرامت کشاورزانی که مشمول بیمه بودند به سرعت پرداخت شود.

قاسمی با بیان اینکه پوشش بیمه با توجه به حجم گسترده خسارتی که کشاورزان و بهره‌برداران دیده‌اند به تنهایی نمی‌تواند کمک قابل توجه و شایانی داشته باشد، تاکید کرد: در مورد تسهیلات بانکی و تأمین منابع جدید برای باغداران و زارعان نیز باید گفت این مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

وی در مورد مطالبه تأمین آب باغات توسط کشاورزان شهرستان دامغان گفت: غالب باغات ما در شرایط عادی دچار کم آبی هستند که بخشی از آن ارتباط به افت آب‌های زیرزمینی و بخشی هم به آورده رودخانه چشمه علی دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان همچنین افزود: میزان آب مورد بهره‌برداری برای کشاورزان باغدار در شهرستان دامغان طی سال‌های اخیر به دلیل مخاطرات، کم شده و متأسفانه این کم آبی را اکثر باغداران با آن مواجه هستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه به ان و باغات آسیب زیادی وارد آمده لذا باید برای تأمین آب و برنامه‌های تغذیه‌ای اقدامات فنی و کارشناسی، با همراهی و همکاری کشاورزان صورت دهیم تا بتوانیم باغات را به شرایط اولیه بازگردانیم.

به این خبر امتیاز دهید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.