تولید سالانه بیش از ۸۰۰ تن انجیر دیم در جهرم

0
۵
(۱)

حسن زمانی در گفتگو با خبرنگار مهر، از برگزاری همایش انجیر در این شهرستان خبر داد و گفت: معرفی انجیر جهت الگوی کشت و بررسی مسائل و مشکلات انجیر کاران از اهداف این همایش است.

وی سطح زیر کشت انجیر در شهرستان جهرم را ۷۸۰ هکتار عنوان کرد و افزود: تولید این میزان سطح کشت سالانه بالغ بر ۸۰۰ تن محصول است.

مدیر جهاد کشاورزی جهرم با اشاره به اینکه بخش اعظم سطح زیر کشت انجیر در این شهرستان را منطقه «آرجویه» بخش «سیمکان» در بر می‌گیرد که دارای باغات انجیر دیم است، عنوان کرد: ثبت ملی این محصول در دستور کار جهاد کشاورزی قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه هر گونه محصولات کشاورزی شهرستان جهرم که قابلیت رقابت در سطح ملی را داشته باشند به عنوان الگوی کشت معرفی می‌شود، تصریح کرد: در این زمینه ضمن برگزاری گردهمایی، همایش و جشنواره‌ها به عنوان محصولات تولیدی با الگوی مصرف بهینه به کشاورزان شهرستان معرفی می‌شود.

زمانی در پایان از مقام اول ایران در صادرات انجیر و مقام سوم در انجیر خشک خبرداد و اظهار داشت: ایران با تولید ۸۴ هزار تن، پنجمین تولیدکننده انجیر دنیا محسوب می‌شود که فارس، رتبه نخست تولید انجیر در ایران را دارد و جایگاه جهرم در تولید انجیر استان جایگاه ویژه ای است.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۵ / ۵. تعداد آراء: ۱

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Leave A Reply

Your email address will not be published.