خرمای «مجول» در دزفول تولید شد

0

به گزارش نگار مهر، علیرضا شفیعی زرگر ظهر امروز دوشنبه در گفتگویی رسانه‌ای اظهار کرد: این رقم یکی از ارقامی است که در دنیا به عنوان نوعی مطلوب در بازار از نظر اندازه و خاصیت نگهداری و انبارداری مورد استقبال قرار گرفته است.

وی اندازه بزرگی و طعم خوب این نوع خرما را از دیگر دلایل بازارپسندی آن عنوان کرد و افزود: با توجه به تغییرات اقلیمی که اخیراً شاهد آن هستیم، شمال استان خوزستان شرایط مطلوبی را برای تولید مجول دارد و باغداران نیز استقبال خوبی از کشت این محصول دارند.

شفیعی زرگر ادامه داد: خرمای مجول را در بسیاری از نقاط خوزستان می‌توان کشت و تولید کرد، ولی به دلیل اینکه جزو ارقامی است که به رطوبت کمتری نیاز دارد، در مناطقی که وضعیت آب و هوایی خشک‌تر باشد، تولید بهتری حاصل می‌شود.

به این خبر امتیاز دهید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.