خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید/ کاهش خطر سکته مغزی

0

به گزارش گزاری مهر، یکی از بهترین ‌های تابستانی به شمار می‌رود.
طبیعت خربزه از نظر سردی و گرمی معتدل و تر (رطوبتی) است که هرچه شیرین‌تر باشد «گرمی و تری» خربزه بیشتر است.
خربزه برای تقویت اشتها مفید است و دارای ویتامین‌های A و B و C است و دارای کلسیم، پتاسیم، ف و ضد سرطان و ضد انعقاد خون و سکته است.

این میوه در درمان سل، سوختگی‌های روی ، عطش، کم خونی، بی اشتهایی، نرم کردن سینه، نقرس، سنگ کلیه، کمبود شیر مادران، خشکی پوست، نفخ و…، مفید است.
همچنین خربزه چون دارای قند است اثر مفیدی در اشخاصی که مبتلا به سل ریوی و یا کم خونی‌های مختلف هستند، برجای می‌گذارد.

ویتامین A موجود در آن سلول‌های بدن را ترمیم کرده و یکی از عل تجدید جوانی می‌شود.
خربزه و طالبی سرشار از آب بوده و برای رفع عطش و تقویت اشتها مفید و مؤثر هستند.

بر همین اساس، نیز سرشار از مواد مغذی است.

هندوانه غنی از پتاسیم و ویتامین‌های A،C و B است.
اما آنچه که باعث رنگ قرمز هندوانه شده است، وجود لیکوپن یک آنتی اکسیدان است.
مطالعات و تحقیقات متعددی از مزایای مفید لیکوپن حکایت کردند.

این ماده یک آنتی اکسیدان شناخته شده است که باعث کاهش خطر سکته مغزی و همچنین کاهش فشارخون می‌شود.
اگر چه ممکن است هندوانه فیبر بسیار زیادی نداشته باشد، اما کالری و چربی کمی دارد و حاوی مقدار زیادی آب است.

۵/۵ - (۱ امتیاز)
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.