سیستم تولید گوشت قرمز مبتنی بر گله داری سنتی است

0

به گزارش نگار مهر، محمد ابراهیم حسن‌نژاد ظهر سه شنبه در نشست تخصصی بررسی چالش‌ها و راهکارهای بیمه کشاوی که با حضور معاونین بهبود تولیدات دامی و بیمه استان‌های کشور در بابلسر برگزار شد با اشاره به اینکه دامپروری ایمن‌ترین بخش کشاورزی است، به لزوم رعایت اصول بیمه‌ای تاکید کرد و گفت: بیمه کشاورزی باید خسارت‌های بزرگ را بر عهده گرفته و تنها خسارت‌های جزئی به عهده تولیدکننده باشد.

معاون امور تولیدات دامی با بیان اینکه یکی از مشکلات تولید سفید در کشور، نوسانات ی برای تولیدکننده و مصرف کننده است، افزود: برای تنظیم بازار نیازمند هستیم.

وی با اظهار اینکه مازاد تولید را می‌توانیم صادر کرده و برای ذخایر استراتژیک ذخیره سازی کنیم، تصریح کرد: تولید باید به شکل خطی استمرار داشته باشد و دچار نوسانات نشود.

حسن نژاد با اشاره به نقش مهم استان مازندران در تأمین امنیت غذایی کشور، افزود: یکی از ظرفیت‌های مهم و استراتژیک مازندران وجود مرغ لاین آرین است که باید با تمرکز بر امور پژوهشی و تحقیقاتی، توجه به حلقه‌های بالادست و ارتقا لاین با محوریت این سویه، امنیت غذایی کشور را تحکیم بخشیم.

وی به ظرفیت بالای کشور در زمینه تولید گوشت قرمز اشاره و تصریح کرد: سیستم تولید گوشت کشور مبتنی بر گله داری و دامداری سنتی است و باید اقداماتی در جهت توسعه گله داری و افزایش تولید گوشت قرمز انجام شود.

به این خبر امتیاز دهید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.