صندوق بیمه اجتماعی برای روستاییان۱۸ تا۵۰ سال یارانه پرداخت می‌کند

0

به گزارش گزاری مهر، امین بلالی در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: مشمولان این صندوق برای برخورداری از مزایای آن، یک سوم حق بیمه را پرداخت می‌کنند و در پایان دوره ۳۰ ساله، ۲۰ برابر حق بیمه حق بیمه ماهانه را به صورت حقوق ماهانه دریافت می‌کنند که در هیچیک از صندوق‌های بیمه‌ای، نظیر ندارد.

وی با بیان اینکه حق بیمه هر فرد در صندوق بیمه اجتماعی کشاوان، ییان و عشایر در هشت سطح تعریف شده است، گفت: حداقل حق بیمه برای افراد مشمول در این صندوق ماهانه ۸۰۰ هزار ریال و سالانه ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال و حداکثر سه میلیون و ۲۵۰ هزار ریال به صورت ماهانه و ۳۰ میلیون ریال به صورت سالانه است.

بلالی ادامه داد: دولت ۲ برابر پرداختی هر فرد مشمول به صندوق اعتبار می‌دهد و در واقع هر فرد روستایی که تحت پوشش این صندوق نیست این یارانه غیرمستقیم را از دست می‌دهد ضمن اینکه از مستمر در دوران پیری نیز محروم می‌شود.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان به شرایط برخورداری از مزایای این صندوق اشاره کرد و گفت: برای عضویت در این صندوق و بهره مندی از مزایای آن داشتن حداقل ۱۸ و حداکثر ۵۰ سال است ضمن اینکه ساکنان مناطق روستایی و عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و همچنین قالیبافان، رانندگان بین شهری و کشاورزان غیر ساکن در روستاها، مربیان مهد ک، مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و مهندسان نظام صنفی نیز می‌توانند در این صندوق بیمه شده و از مزایای آن برخوردار شوند.

بلالی، شرط بازنشستگی در این صندوق را رسیدن به سن ۶۵ سالگی یا پرداخت ۳۰ سال حق بیمه اعلام کرد و افزود: هر کدام از این شرایط زودتر فراهم شود افراد به شرط داشتن حداقل ۱۵ سال سابقه بیمه‌ای، می‌توانند با توجه به تعداد سال‌هایی که بیمه پرداخت کرده اند از حقوق مستمر بازنشستگی برخوردار شوند.

وی اضافه کرد: در زمان حاضر میزان حداکثر پرداختی به بازنشستگان صندوق که حق بیمه خود را از بالاترین سطح پرداخت کرده‌اند ۶۵ میلیون ریال است که به طور قطع این رقم برای امسال افزایش می‌یابد و فردی که ۳۰ سال حق بیمه پرداخت کرده باشد مشمول حداکثر حقوق می‌شود و سایر افراد متناسب با تعداد سال‌هایی که حق بیمه پرداخت کرده‌اند از مزایای حقوق بازنشستگی برخوردار می‌شوند.

بلالی افزود: مهمترین فرق این صندوق بیمه با سایر صندوق‌های بیمه فعال در کشور، کارفرمایی دولت در آن و اختیاری بودن این نوع بیمه است که البته اختیاری بودن این نوع بیمه، موجب شده تا همه روستاییان مشمول، عضو صندوق نشوند.

به این خبر امتیاز دهید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.