مردم، جورکش ناترازی‌ صندوق بازنشستگی/ این قیمت مرغ است یا عقاب؟

0

گزاری مهر؛ گروه مجله: هفته آخر آبان ماه ۱۴۰۲ هم تمام شد و آذر ماه رسید.
برگ‌های ان مثل خبرهایی که آمدند و رفتند به زمین ریخت و بالاخره باران‌ها بیشتر شد.
این هفته از مظلومیت همیشگی فلسطین گفتیم تا گرانی مرغ.
مجله مهر آخر این هفته هم خلاصه اخبار مهم هفته را در لقمه‌ای راحت، گرد هم آورده است.

به نام آتش بس!

از روز اول تجاوز اسراییل و جنایت‌هایش بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها برای آتش بس تلاش کردند تا اینکه بالاخره روزهای آخر هفته‌ای که گذران، اخبار آتش بس جدی شد و بالاخره شب گذشته (پنجشنبه) بیانیه گردان‌های القسام درباره توافق آتش بس در نوار غزه منتشر شد.
این آتش بس از ساعت ۷ صبح روز جمعه آغاز می‌شود و تمامی اقدامات نظامی به مدت ۴ روز ادامه متوقف خواهد شد.

مردم، جورکش ناترازی‌ صندوق بازنشستگی/ این قیمت مرغ است یا عقاب؟

در این بیانیه آمده که پرواز جنگنده‌های اسراییلی به مدت ۶ ساعت در روز، از ساعت ۱۰ صبح تا ۴ بعد از ظهر در شهر غزه و شمال نوار به طور کامل متوقف می‌شود و رژیم صهیونیستی به ازای هر اسیر اسرائیلی، ۳ اسیر فلسطینی از جمله زنان و کودکان فلسطینی را آزاد می‌کند.
در پی این توافق ۴ کامیون سوخت و گاز پخت و پز به تمام مناطق نوار غزه وارد می‌شود و روزانه ۲۰۰ کامیون حامل اقلام امدادی و پزشکی به نوار غزه می‌رسد.

اسراییل آتش بس را تا جمعه به تعویق انداخت و تا آخرین لحظات از فرصت برای جنایت استفاده کرد.
ساعاتی پیش از برقراری آتش بس موقت در نوار غزه، رژیم صهیونیستی با بمباران وحشیانه بیمارستان اندونزی، بخش‌هایی از آن را به طور کامل منهدم کرد و ویرانی گسترده‌ای در تاسیسات آن به وجود آورد.
اما با همه این حملات و جنایت‌ها، عده بسیاری از صاحب‌نظران معتقدند، تا این لحظه حماس پیروز میدان بوده است؛ حتی روزنامه اسراییلی «یدیعوت آحارونوت» نیز اقرار کرده اغلب سربازهای صهیونیستی خواستار خروج از غزه بوده‌اند.
کارشناس ایران اینترنشنال هم اعتراف کرد که حماس طرف پیروز این جنگ و درگیری‌ها بوده است!

جهان علیه اسراییل

شنبه‌ای که گذشت تمام دنیا با هم قرار گذاشته بودند علیه اسراییل به خیابان‌ها بریزند و همین کار را هم کردند.
علاوه بر ایران، آلمانی‌ها نیز در برلین علیرغم عملکرد برخی از سیاستمدارانشان خود، تظاهرات گسترده ضدصهیونیستی انجام دادند و مردم اندونزی هم در حمایت از مظلومان غزه به خیابان آمدند.

در اسپانیا نیز، کنسرت گروه اسپانیایی اسکاپه علیه اسراییل برگزار شد و نخست‌وزیر این کشور هم اعلام کرد «کشور فلسطین» را به رسمیت می‌شناسد.
علاوه بر این وزیر حقوق اجتماعی اسپانیا که مواضع ضد اسراییلی داشت برکنار شد.

معترض‌های آمریکایی در لس‌آنجلس نیز در اعتراض به جنایت اسراییل در غزه، در حرکت نمادینی رنگ خون را به در و دیوار کنسولگری رژیم صهیونیستی مالیدند و اطراف آنجا پیکره‌های کفن‌پیچ شده‌ای به یاد شهدای کوچک غزه گذاشتند.
بعضی از آنها آنقدر از پوشش خبری غلط «فاکس نیوز» عصبانی بودند که در پی اعتراض‌های شدیدشان دستگیر شدند.
مغازه‌دارهای نیویورک نیز در پی فراخوانی، تعطیلی کسب و کار دادند تا اعلام کنند پشت فلسطین هستند و نشان دهند با همدستی آمریکا با رژیم صهیونیستی مخالفت دارند.

مردم، جورکش ناترازی‌ صندوق بازنشستگی/ این قیمت مرغ است یا عقاب؟

هواداران آث میلان درباره کشتار کودکان غزه در استادیوم شعار دادند: «هنگامی که کودکان در خوابند ساکت باشید؛ نه وقتی می‌میرند».
علاوه بر اینها، «بن سلمان» ولیعهد عربستان نیز با تحریم تسلیحاتی اسراییل موافقت کرد.
«فینکلشتاین» چهره مشهور علوم سیاسی جهان هم نیز گفت: «اگر قرار باشد حماس نابود شود، پس دولت اسراییل بابت ۵۰ روز جنایتش باید ۱۰ بار نابود شود.
»

چیزی که ندارید، شجاعت است!

اظهارات بی‌شرمانه نماینده رژیم صهیونیستی در آغاز هفته گذشته، باعث واکنش‌های زیادی علیه اسرائیل شد.
«نیسیم فاتوری» نماینده پارلمان این رژیم تروریستی از مقامات اسراییلی خواست غزه را در آتش بسوزانند تا طرف مقابل مجبور شود اسرای اسراییلی را آزاد کند.
پیش از این نیز یک وزیر رژیم صهیونیستی خواستار بمباران غزه با بمب اتم شده بود که با واکنش منفی بسیاری در جهان همراه شد.

مجری کانال ۱۴ اسراییل، «شای گولدن» گفت: «ما سراغ غزه و لبنان می‌آییم و سپس سراغ ایران می‌آییم، سراغ همه جای دنیا خواهیم آمد.
تصورش را هم نمی‌کنید چند نفر از شما را خواهیم کشت! ما کنار آمریکا آماده‌ایم با دنیا وارد جنگ شویم.
ما به راحتی می‌کشیم و این روش ماست.
» همه این‌ها در شرایطی رقم خورد که ده‌ها هزار اسراییلی از جمله خانواده‌های اسیران، هفته گذشته خشمگینانه به طرف دفتر و خانه نتانیاهو، راهپیمایی کردند.

مردم، جورکش ناترازی‌ صندوق بازنشستگی/ این قیمت مرغ است یا عقاب؟

آنچه از سوی مقامات رژیم ترویسیتی مطرح شد، در روزهایی که بمب مثل نقل و نبات بر سر کودکان و مادران فلسطینی می‌ریخت جای تعجب نداشت؛ اما با این حال واکنش‌های مختلفی به دنبال داشت.
«ایلان ماسک» مالک پلتفرم ایکس و تسلا گفت: «یهودیان علیه برخی از گروه‌های جامعه نفرت‌پراکنی می‌کنند و در عین حال از جهان می‌خواهند که از نفرت علیه آن‌ها دست بردارد.
» گفته می‌شود او به خاطر مواضع ضد صهیونیستی اخیر خود از سوی شهردار نیویورک تهدید شده است.

یک سیاستمدار ایتالیایی هم در سخنانی در پارلمان این کشور گفت: «فورا انتقال سلاح به اسراییل را متوقف کنید؛ برای انجام این کار تنها به یک چیز احتیاج دارید؛ چیزی که آن را ندارید شجاعت است.
به نام ایتالیا مردم غزه را نکشید و نگذارید مردم دنیا فکر کنند مردم ایتالیا در مقابل این جنایات سکوت کرده است!»

غزه؛ قتلگاه خبرنگاران

کشته شدن روایت‌گران عرصه خبر و رسانه توسط سربازان اسراییلی این هفته نیز به سرخط خبرگزاری‌های معتبر دنیا تبدیل شد و در کنار اخبار مربوط به نسل‌کشی رژیم صیهونیستی و کشتار کودکان و نوجوانان بسیاری در غزه مورد توجه قرار گرفت.

روشن است رژیم صهیونیستی نمی‌خواهد آنچه در غزه اتفاق می‌افتد رسانه‌ای شود؛ گواه آن پیام خبرنگار شهید «حسونه سلیم» است که قبل از شهادت گفت: «همه خبرنگاران و دوربین‌ها، تنها ۵ درصد آنچه در غزه می‌گذرد را نمایش داده‎‌اند، آنچه در غزه می‌گذرد فراتر از قتل عام بوده و یک نسل‌کشی تمام عیار است.
همه دوربین‌ها و خبرنگاران در غزه صرفاً شاید توانسته باشند ۵ درصد از فجایع را به مخاطب خارجی منتقل کنند و ۹۵ درصد دیگر را جز کسی که اینجا حضور دارد، نمی‌داند.
»

تعداد شهدای خبرنگار در غزه به ۵۵ نفر رسیده و این یعنی رژیم تروریستی حاضر است به هر ی از انتشار روایت حقیقت جلوگیری کند و اجازه ندهد اقدامات شیطانی‌اش در غزه به دنیا مخابره شود.

مردم، جورکش ناترازی‌ صندوق بازنشستگی/ این قیمت مرغ است یا عقاب؟

در شرایطی که عربستان مشغول پول‌پاشی در زمین فوتبال است و سرش را گرم رونالدو و بنزما کرده تا مبادا چشمش به غزه بیفتد و بقیه کشورهای عربی هم سرشان را مثل کبک زیر برف کرده بودند، انصارالله یمن کشوری که به تازگی از جنگ خلاصی پیدا کرده است، یک کشتی ترابری رژیم صهیونیستی را به غنیمت گرفت تا درس بزرگی به کشورهای عرب‌زبان بدهد.

داد از دود

سال‌های نه‌چندان دور، دلمان به قدم زدن روی برگ‌های زرد و نارنجی خوش بود و از بارش‌های پاییزی ناامید نبودیم.
اما حالا تا چشم کار می‌کند و تا چشم کار نمی‌کند دود است و دود است.
روزگاری این ماجرا فقط برای تهران بود تا اینکه کلان‌شهرهایی مثل مشهد و و تبریز هم به عرصه رقابت دودگرفتگی اضافه شدند تا ریه شهروندان بیشتری را ده کنند.
شاخص آلودگی هوای مشهد این هفته به ۳۸۳ رسید و باعث تعطیلی آموزشگاه‌ها شد.

اگر زمانی اسیر حل مشکل آلودگی هوا در پایتخت بودیم، امروز درد اغلب کلان‌شهرها به جان کشور افتاده است.
کار به جایی کشیده که دیگر نمی‌توان تقصیر را گردن ماشین‌های فرسوده انداخت یا به موتورهای سی‌جی که لابلای ترافیک ویراژ می‌روند خرده گرفت.
حتی نمی‌شود به پک عمیق پیرمردها به سیگار بهمن کتابی ایراد گرفت.
حالا با اطمینان بیشتری می‌توان گفت این تقصیر، گردن مسئولانی است که محیط زیست را فراموش کرده‌اند.

مردم، جورکش ناترازی‌ صندوق بازنشستگی/ این قیمت مرغ است یا عقاب؟

نگرانی برای محیط زیست آنجا تشدید شد که «دیلی مانیتور» اعلام کرد: «سطح آب دریای خزر بیش از یک متر کاهش یافته و پیش‌بینی می‌شود تا پایان قرن از ۹ تا ۱۸ متر کاهش یابد.
خشکی خزر می‌تواند عواقب جدی ی، جمعیتی، ژئوپلیتیکی و امنیتی برای کل منطقه داشته باشد و همین حالا هم بر ظرفیت ترانزیتی بنادر روسیه، قزاقستان و ترکمنستان اثر منفی گذاشته و احتمالاً کاهش آب خزر در آینده نزدیک، با آذربایجان و ایران هم همین کار را کند.
»

همچنین تصاویر ماهواره‌ای خبر از خشکی ۸۰ درصدی دریاچه ارومیه می‌دهد.
علاوه بر بی‌آبی، جاری شدن سیل نیز مشکلاتی برای کشور به وجود آورده است.
ایلام و اهواز از جمله نقاطی بودند که در پی وقوع سیل با مشکلاتی دست به گریبان شده‌اند و مردم در این نقاط دعوت به مدیریت مصرف آب شدند.

حواستان سر کلاس باشد آقای معلم!

گرچه ماه دوم سال تحصیلی به پایان رسیده اما هنوز هم شرایط مدارس و مشکلات حوزه آموزش و پرورش در تیررس اخبار پرحاشیه بود.
بر اساس گزارش‌ها، بعضی کلاس‌های درس کماکان معلم ندارند و دانش‌آموزان در حالی آبان را پشت سر گذاشتند که خوش‌بینانه یک معاون پرورشی بالای سرشان بوده است.

در بسیاری از کشورها، معلم بودن یکی از برجسته‌ترین مشاغل است که امکانات خوبی در اختیار دارد؛ چراکه این معلمان هستند که نسل‌های آینده را از جهات مختلف تربیت می‌کنند.
جالب است بدانید در حال حاضر حدود ۲۰ هزار معلم خرید خدمات آموزشی در کشور چشمشان به دست وزیر و نمایندگان مجلس است تا شاید قراردادهایشان کمی بهتر شود و دل‌شان به لحاظ اقتصادی کمی قرص باشد.

معلمی که قرار است هرروز با نسل دهه هشتاد و دهه نود سر کند یا کلاسی را مدیریت کند که بیش از ۳۰ دانش‌آموز دارد باید ذهنش از فولاد و قلبش از ابریشم باشد.
اینکه معلم‌ها کنار تدریس، دل‌شان را به بلاگری خوش کرده‌اند طناب پوسیده قراردادهای این روزها است که به ممکن است نسل آینده را به ته چاه ببرد.

مردم، جورکش ناترازی‌ صندوق بازنشستگی/ این قیمت مرغ است یا عقاب؟

اگر قرار است معلمی سر کلاس به قسط‌ها و اجاره خانه‌اش فکر کند، بعید نیست جای دیالوگ معلم و شاگرد عوض شود و دانش‌آموزان به معلمان بگویند: «کجایید آقای معلم! حواستان سر کلاس باشد!»

جور ناترازی‌ها با ما!

افزایش سن بازنشستگی در برنامه هفتم هم این هفته سروصدای زیادی به پا کرد و صدای عده زیادی را درآورد.
نمایندگان مجلس در ادامه بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در مصوبه‌ای به منظور کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، سن بازنشستگی را برای گروه‌های مختلف افزایش دادند.
طبق شرایط جدید، به نظر می‌رسد سن بازنشستگی اغلب دهه شصتی‌ها با توجه به میزان سابقه کارشان افزایش یافته است.

دهه شصتی‌هایی که به بدبختی در مدارس بعد از جنگ تحمیلی درس خواندند، در های شلوغ و دانشگاه‌های کم خودشان را از قیف قبولی رد کردند و با هزاران ترفند شغلی برای خود دست و پا کردند، حالا باید جور ناترازی‌ها را بکشند و بیشتر کار کنند تا اوضاع صندوق بازنشستگی درست شود!

مردم، جورکش ناترازی‌ صندوق بازنشستگی/ این قیمت مرغ است یا عقاب؟

حاشیه‌های پررنگ‌تر از متن بهارستان

مجلس هم این هفته بارها خبرساز شد.
نمایندگان مجلس علاوه بر افزایش سن بازنشستگی، میزان افزایش حقوق کارکنان دولت را هم تصویب کردند.
علاوه بر این، افزایش قیمت بلیط پروازهای خارجی نیز سر و صدای زیادی به پا کرد؛ البته این افزایش قیمت شامل سفرهای زیارتی نمی‌شود.

البته حواشی این هفته مجلس از متن آن پررنگ‌تر بود.
الیاس نادران که مدتی پیش استعفا داده بود، برای قبول استعفایش چند روزی کف مجلس نشست و با تصاویری که از خود ثبت کرد، نظم صحن علنی را بر هم زد.
اخبار حاکی از آن بود که نادران با قالیباف به اختلاف خورده، تا اینکه بعد از یک جلسه غیرعلنی برای سر و سامان دادن به این موضوع، نهایت استعفای نادران رد شد و برخی اخبار حاکی از آن بود که در پایان جلسه دو طرف ماجرا روی یکدیگر را بوسیده‌اند.

رد صلاحیت پزشکیان و چند نماینده دیگر و ادامه بحث‌ها درباره صلاحیت حسن روحانی برای مجلس خبرگان رهبری نیز این هفته اخبار سیاسی را داغ کرده بود.
اما ماجرای مجلس به همین‌ها ختم نمی‌شود.
خبر یک تیراندازی نزدیک مجلس، بار دیگر همه را نگران این کرد که یک حمله تروریستی اتفاق افتاده اما خیلی زود اعلام شد آنچه اتفاق افتاده علت امنیتی نداشته و عامل ماجرا که فوراً دستگیر شده، به دلیل مشکلات شخصی و جلب توجه این کار را کرده است.

مردم، جورکش ناترازی‌ صندوق بازنشستگی/ این قیمت مرغ است یا عقاب؟

این قیمت مرغ نیست؛ قیمت عقاب است!

مرغداران خواستار افزایش قیمت مرغ شدند، این خبری بود که این هفته منتشر شد.
«علی ابراهیمی» مدیرعامل اتحادیه مرغداران ی گفته بود که برآورد از قیمت تمام شده مرغبیش از قیمت این روزهاست و با در این خصوص نامه نگاری هم صورت گرفته است اما هنوز پاسخی دریافت نکرده‌اند.

اوضاع از این قرار است که هر ماه مرغداران می‌گویند تولید به صرفه نیست، بعد از آن مرغ در بازار کم می‌شود، کمی که می‌گذرد قیمت‌ها غیرقانونی بالاتر می‌رود و با زهم همین آش و همان کاسه.
کسی هم نیست توضیح دهد اصل ماجرا چیست و چرا قیمت مرغ هر روز طوری ناز و ادا دارد که انگار عقاب است!

چه موقع چیپ زدن بود بچه یوز؟

این هفته در عرصه فوتبال مثل همیشه تاریخ فوتبال‌مان چیزی از ارزش‌هایمان کم نشد.
در جام جهانی نوجوانان که در گروه مرگ افتاده بودیم، قهرمان جهان را با یک کامبک فراموش‌نشدنی به خانه فرستادیم و مقابل انگلیس هم قدرتمند ظاهر شدیم و راهی مرحله بعد شدیم؛ اما در مقابل مراکش در حالی که تا دقیقه ۹۴ پیروز میدان بودیم، دقایق پایانی مساوی شدیم و در ضربات پنالتی شکست را پذیرفتیم و حذف شدیم.

باز هم حسرت به دلمان ماند و بعد از این شکست، تحلیل کردیم چرا طلایی‌ترین نسل فوتبال کشورمان فرصت دیده شدن را از دست دادند.
نکته این بازی دراماتیک و ضربه چیپ بچه یوز تیم ملی نوجوانان که آغاز ناکامی در ضربات پنالتی بود، باعث شد خاطره چیپ زدن «یحیی گل محمدی» زنده شود؛ آنجا که سال ۹۶ در بازی نیمه نهایی جام ملت‌ها به چین ناکام ماند و یک حسرت به حسرت‌های فوتبالی ما اضافه شد.

مردم، جورکش ناترازی‌ صندوق بازنشستگی/ این قیمت مرغ است یا عقاب؟

به این خبر امتیاز دهید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.