همایش آموزش ترویجی محصولات کودی در بوشهر برگزار شد

0

به گزارش نگار مهر، مدیر خدمات حمایتی استان بوشهر صبح دوشنبه در این آئین گفت: این همایش آموزشی ترویجی با حضور ۱۰ شرکت برتر تولید کننده و دانش بنیان کشور شامل تولید کنندگان کودهای ایی، عالی، زیستی، ترکیبی، بهبود دهنده خاک و ریز مغذی‌ها و کشاوان پیشرو و تولید کننده عمده کشاورزی، کارگزاران توزیع کود، کارشناسان، محققان، مدیران ستاد و شهرستانی و رؤسای ترویج جهاد کشاورزی برگزار شده است.

خسرو عمرانی هدف از برگزاری این همایش را ارائه آخرین دستاوردها در حوزه تولید انواع کودهای کشاورزی، عرضه مستقیم و بدون واسطه کود از سوی تولید کنندگان و کارگزاران توزیع کود، عرضه مستقیم کود از سوی کارگزاران و ارائه آن به کشاورزان عمده استان که بتوانیم سبد متعدد غیر یارانه‌ای در کنار کودهای یارانه‌ای در استان ایجاد و کشاورزان قدرت انتخاب انواع کودهای مختلف با حداقلی را داشته باشند، ایجاد امنیت و توسعه پایدار غذایی، افزایش عملکرد در واحد سطح، کاهش هزینه تولید، افزایش اقتصادی کشاورز عنوان کرد.

وی گفت: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان بوشهر به عنوان یکی از شرکت‌های مبدا وظیفه تأمین، تولید و توزیع کود را در کشور برعهده دارد و در زمان حاضر حدود یک میلیون تن کود اوره و ۵۰ درصد کود فسفاته ساده مورد نیاز کشور از این استان تولید و توزیع می‌شود.

وی تاکید کرد: ارتقای استاندارد تولید، کنترل، پایش و رصد کودها، توسعه ناوگان حمل و نقل کودها برای تأمین و توزیع به موقع کود، تأمین به موقع کود مورد نیاز کشت قراردادی و کلزا و اجرای طرح خودکفایی کودهای کشاورزی از جمله هدف‌های این شرکت است.

عمرانی افزود: رسیدن به این مهم جز با برگزاری ‌های مختلف برای معرفی تولید کنندگان کود کشور در کنار کشاورزان، ارائه دستاوردهای تولید کود کشور، انعکاس خواسته‌ها و نیازهای کودی کشاورزان بدون واسطه امکان پذیر نیست.

وی اظهار کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان بوشهر خود را موظف می‌داند تنوع سبد کودی و توزیع به موقع در استان را برای کشاورزان انجام دهد.

همایش آموزش ترویجی محصولات کودی در بوشهر برگزار شد

مدیر امور بازاریابی و مشتریان شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور اظهار داشت: این همایش در راستای خودکفایی کودهای کشاورزی و حمایت از شرکت‌های تولید کننده داخلی و به خصوص شرکت‌های دانش بنیان برگزار شده است.

محمد مهدی سعیدی افزود: کشاورزان برای تهیه کود با کیفیت و استاندارد باید کود مورد نیاز خود را از جای مطمئن تأمین کنند که در این راستا بسته کودی از طریق شرکت خدمات حمایتی برای کشاورزان مهیا و از طریق سه هزار و ۵۰۰ کارگزار فعال در سراسر کشور در اختیار کشاورزان قرار می‌دهد.

وی بیان کرد: تلاش می‌شود با برگزاری این همایش‌ها دست واسطه‌ها در عمل کوتاه شود و کارگزاران و کشاورزان با ایجاد ارتباط مستقیم با شرکت‌های تولید کننده داخلی کود مورد نیاز خود را از تولید کننده دریافت کنند.

وی یادآور شد: با توجه به دستور و تاکید مقام عالی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص قرار گرفتن کودهای عالی و زیستی در سبد کودی کشاورزان؛ تلاش می‌شود کشاورزان و کارگزاران با کودهای عالی و زیستی آشنا شوند تا بتوانند از این کودها در مزارع و باغات خود استفاده کنند.

به این خبر امتیاز دهید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.