هنداونه شب یلدا از مزارع نیکشهر تامین می شود

0
۰
(۰)

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالستار سهرابزهی در بازدید از مزارع کشاورزی نیکشهر اظهار کرد: کشت پاییزه انواع محصولات کشاورزی در شهرستان نیکشهر از اوایل مهرماه شروع و تا نیمه اول آذرماه ادامه دارد.

وی افزود: عمده محصولات کشت پاییزه شهرستان را کشت ۴۵۰ هکتار انواع جالیز از قبیل هندوانه، خربزه و کدو ،۴۵۰ هکتار حبوبات از قبیل باقلا و ماش و ۳۰۰ هکتار انواع سبزی از قبیل گوجه فرنگی و سبزیجات برگی برشمرد و افزود: تاکنون کشت این محصولات در سطح ۱۰۰۰ هکتار به پایان رسیده است.

مدیر جهاد کشاورزی نیکشهر افزود: امسال نیز هندوانه شب یلدا از مزارع دهستان چاهان شهرستان نیکشهر به بازار عرضه خواهد شد.

وی تصریح کرد: به منظور کاهش مصرف آب، کاهش بیماری‌ها و علف‌های هرز و همچنین افزایش عملکرد کشت این محصول با استفاده از مالچ پلاستیکی و آبیاری به روش تیپ صورت انجام می‌شود.

گفتنی است سطح زیر کشت محصولات زراعی شهرستان نیکشهر بیش از ۲۷۰۰ هکتار است.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Leave A Reply

Your email address will not be published.