به گزارش خبرگزاری مهر، در تیر ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام شیرینی خشک با ۲.
۳ درصد و رشته آش با ۲.
۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام گوشت گوسفند با ۳.
۳ درصد و گوشت گاو یا گوساله با ۱.
۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ ماشینی با ۰.
۳- درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ۲.
۷ درصد و دوغ پاستوریزه با ۲.
۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به تخم مرغ ماشینی با ۱.
۹- درصد و روغن نباتی جامد با ۰.
۴- درصد است.
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با ۲۷.
۷ درصد، "سیب" با ۲۰.
۹ درصد و "هندوانه" با ۱۳.
۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "هلو" با ۲۳.
۵- درصد میباشد.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هویج فرنگی با ۲۱.
۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به بادمجان با ۱۳.
۶- درصد، پیاز با ۵.
۶- درصد و سیب زمینی با ۵.
۲- درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر با ۶.
۰ درصد و قند با ۵.
۹ درصد است.
برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.