نماد سایت پایگاه خبری گل تازه

کاهش و افزایش قیمت اقلام خوراکی در تیر ماه

4789031

به گزارش گزاری مهر، در تیر ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات

در این گروه، اقلام شیرینی خشک با ۲.
۳ درصد و رشته آش با ۲.
۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام گوشت گوسفند با ۳.
۳ درصد و گوشت گاو یا گوساله با ۱.
۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ ماشینی با ۰.
۳- درصد است.

لبنیات، و انواع روغن

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ۲.
۷ درصد و دوغ پاستوریزه با ۲.
۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به تخم مرغ ماشینی با ۱.
۹- درصد و روغن نباتی جامد با ۰.
۴- درصد است.

و

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با ۲۷.
۷ درصد، "سیب" با ۲۰.
۹ درصد و "" با ۱۳.
۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "" با ۲۳.
۵- درصد می‌باشد.

سبزیجات و

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هویج فرنگی با ۲۱.
۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به بادمجان با ۱۳.
۶- درصد، پیاز با ۵.
۶- درصد و سیب زمینی با ۵.
۲- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر با ۶.
۰ درصد و قند با ۵.
۹ درصد است.

برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

به این خبر امتیاز دهید
خروج از نسخه موبایل