کاهش و افزایش قیمت اقلام خوراکی در تیر ماه

0

به گزارش گزاری مهر، در تیر ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات

در این گروه، اقلام شیرینی خشک با ۲.
۳ درصد و رشته آش با ۲.
۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام گوشت گوسفند با ۳.
۳ درصد و گوشت گاو یا گوساله با ۱.
۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ ماشینی با ۰.
۳- درصد است.

لبنیات، و انواع روغن

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ۲.
۷ درصد و دوغ پاستوریزه با ۲.
۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به تخم مرغ ماشینی با ۱.
۹- درصد و روغن نباتی جامد با ۰.
۴- درصد است.

و

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با ۲۷.
۷ درصد، "سیب" با ۲۰.
۹ درصد و "" با ۱۳.
۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "" با ۲۳.
۵- درصد می‌باشد.

سبزیجات و

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هویج فرنگی با ۲۱.
۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به بادمجان با ۱۳.
۶- درصد، پیاز با ۵.
۶- درصد و سیب زمینی با ۵.
۲- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر با ۶.
۰ درصد و قند با ۵.
۹ درصد است.

برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

به این خبر امتیاز دهید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.