کاهش ۳۰ درصدی مصرف آب با کشت پاییزه چغندرقند

0

به گزارش گزاری مهر، داریوش طالقانی، رئیس مؤسسه تحقیقات چغندرقند کشور، توسعه کشت چغندرقند پاییزه را راهکاری در جهت افزایش بهره‌وری عنوان کرد و گفت: با کشت پاییزه چغندرقند در راستای برنامه اصلاح الگوی کشت، ۳۰ درصد مصرف آب کاهش می‌یابد.

وی از جمله مزایای کشت در مناطق گرمسیری را د، سطح برگ بالا و مقاومت به و بیماری دانست و گفت: سند امنیت غذایی در جهت کاهش مصرف آب به میزان ۳۰ درصد در برنامه است که با کشت پاییزه می‌توان به این افق دست یافت.

رئیس مؤسسه تحقیقات چغندرقند کشور خاطرنشان کرد: از دیگر مزایای این نوع کشت کاهش حقابه تولید شکر از ۴ میلیارد متر مکعب به ۲.
۷ میلیارد متر مکعب در سال ۱۴۱۰ است که این امر به خودکفایی در تولید شکر کمک می‌کند.

طالقانی بیان کرد: دو استان را برای توسعه کشت چغندرقند پاییزه در کشور انتخاب کر که یکی از این استان‌ها کهگیلویه و بویراحمد و دیگری خراسان‌رضوی است.

به این خبر امتیاز دهید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.