ایجاد ۱۸۵۰ شغل در بخش کشاورزی گیلان/ قارچ محصول سلامت محور است

0
۰
(۰)

صالح محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به همایش روز ملی روستا و عشایر، اظهار کرد: این همایش در راستای تقویت و ارتقای امنیت غذایی همزمان در سراسر کشور در گیلان اجرا شد.

وی با تاکید بر لزوم حمایت از کشاورزان و فعالین عرصه امنیت غذایی، افزود: چالش‌ها و موانع در مسیر تأمین امنیت غذایی برای افسران این عرصه باید برداشته شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از افتتاح مجموعه تولیدی چندمنظوره قارچ در رشت خبر داد و اضافه کرد: این مجموعه سالانه حدود ۱۰۰۰ تن قارچ تولید می‌کند و برای ۵۰ نفر هم اشتغالزایی صورت گرفته است.

محمدی با اشاره به نگاه صادرات محور در بخش کشاورزی بیان کرد: مجموعه تولید قارچ رشت ضمن تأمین قارچ استان‌های کشور، به کشورهای آسیایی هم صادرات محصول دارد.

وی با اشاره به زمان ۶ روزه حالت تازه خوری قارچ افزود: راه اندازی صنایع تبدیلی قارچ برای ارتقای زنجیره ارزش این بخش از ضروریات است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه قارچ محصول سلامت محور است، گفت: مصرف قارچ برای جلوگیری و درمان از انواع بیماری‌ها و سرطان‌ها و تنظیم فشار خون مؤثر است.

محمدی با اشاره به وجود ۳۸ هزار گونه قارچ در دنیا، بیان کرد: از نکات ارزشمند و قابل اهمیت قارچ این است که از این تعداد گونه‌های قارچ، تعداد معدودی قابل مصرف است.

وی با بیان اینکه گیلان استان کشاورزی است، افزود: ۵۰ درصد مشاغل گیلان متأثر از کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به تعهدات ۲ هزار شغل در سال گذشته، بیان کرد: از این تعداد، ۱۸۵۰ شغل در بخش کشاورزی تحقق یافته است و در این بخش پیش رو هستیم.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Leave A Reply

Your email address will not be published.