تحقق مصوبات سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری دنبال شود

0
۰
(۰)

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی حیدری عصر چهارشنبه در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان با اشاره به اینکه استان در مسیر توسعه قرار گرفته است، اظهار کرد: رابطه بین بخش خصوصی و دولتی باید تقویت شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به مأموریت‌های اتاق بازرگانی، گفت: تقویت همکاری بین بخش‌های مختلف صنعت، معدن و کشاورزی یکی از مأموریت‌های اصلی این پارلمان بخش خصوصی است، اتاق بازرگانی باید در راستای بهبود فضای کسب و کار و فضای سرمایه‌گذاری گام بردارد.

وی با تاکید بر اینکه توسعه اقتصادی موجب توسعه سایر بخش‌های کشور می‌شود، عنوان کرد: باید اتاق بازرگانی به تأمین نیروی کار ماهر اهتمام بورزد، نیروی ماهر در محیط‌های صنعتی می‌تواند به جلوگیری از خام‌فروشی کمک کند.

حیدری با بیان اینکه راه‌اندازی بازارچه‌های دائمی عرضه و فروش کالاهای تولیدی در استان در دستور کار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان قرار بگیرد، یادآور شد: تولیدات مشاغل خانگی و کشاورزی می‌تواند در این بازارچه‌ها عرضه شود، این اقدام در کاهش تورم نیز مؤثر است و رضایت‌مندی در بین تولیدکننده و مصرف‌کننده را نیز افزایش می‌دهد.

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: صنعت گردشگری باید در استان رونق پیدا کند، مناطق گردشگری در استان معرفی شود، رونق گردشگری موجب ایجاد اشتغال و افزایش تولید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کارگروه کشاورزی و دامپروری در چهارمحال و بختیاری فعال شده است، عنوان کرد: در تمامی شهرهای استان باید واحد دامپروری ایجاد شود، حل مشکلات بخش کشاورزی و دامپروری موجب تثبیت اشتغال و ایجاد اشتغال پایدار خواهد شد.

حیدری با تاکید بر اینکه تحقق مصوبات سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری باید با جدیت دنبال شود، گفت: تعهدات هلدینگ‌های بزرگ سرمایه‌گذاری در استان باید بررسی و دنبال شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه باید توسعه شهرک‌های صنعتی در تمامی شهرهای استان در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی دنبال شود، تصریح کرد: ایجاد و راه‌انداری صنایع‌تبدیلی و تکمیلی نیز در دستور کار قرار بگیرد، همچنین تکمیل زنجیره ارزش محصولات تولیدی در استان در دستور کار قرار بگیرد.

وی با اشاره به سند توسعه استان‌های زاگرس‌نشین، یادآور شد: باید از تمامی امکانات و ظرفیت‌ها برای توسعه استان بهره‌مند شویم.

حیدری گفت: تسهیلات بانکی مورد نیاز بخش خصوصی از محل‌های مختلف از جمله سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری از سوی شورای هماهنگی بانک‌ها پیگیری شود، پرداخت تسهیلات موجب تحول می‌شود، افزایش صادرات غیرنفتی و کاهش نرخ بیکاری نمونه‌ای از این تحولات است.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان در این استان ساماندهی شده است، اظهار داشت: باید از ظرفیت این شرکت‌ها برای ایجاد اشتغال پایدار و افزایش تولید بهره‌مند شد.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

تاکنون هیچ امتیازی داده نشده، اولین کسی باشید که امتیاز می‌دهد.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Leave A Reply

Your email address will not be published.